woensdag, mei 29, 2024
HomeAppsSuper Ruzie - Boksen Toernooi; Worstelen met tekenfilmfiguren

Super Ruzie – Boksen Toernooi; Worstelen met tekenfilmfiguren

Wie zou er winnen als de verschillende personages van Nickelodeon zouden gaan vechten? Daar kom je achter door Super Ruzie – Boksen Toernooi te spelen, waar jouw favoriete helden elkaar tegenkomen in een storm van woeste gevechten.

Super Ruzie - Boksen Toernooi

De uitgebreide deelnemerslijst omvat personages uit Ratjetoe, SpongeBob Squarepants en de helden uit het Ninja Turtles-universum. Ga de strijd aan met tegenstanders in een snel één-tegen-ééngevecht, of ga voor de meer intense vechtpartijen van drie-tegen-drie; aan jou de keuze.

Het is niet nodig om tig toetscombinaties uit je hoofd te leren. Tik om te slaan of hou je vinger op het scherm om een sterkere aanval uit te voeren die door de verdediging van je tegenstander heen breekt.

Als je een echt lastige tegenstander tegenover je krijgt, kun je je speciale move gebruiken, die alleen beschikbaar is als je ‘special meter’ vol is. Elke cartoonfiguur heeft zijn eigen aanval: Angeliekje uit Ratjetoe gebruikt een prinsessentiara die een fel brandende laser afvuurt, terwijl Patrick uit SpongeBob SquarePants zichzelf op zijn vijanden afvuurt in een dodelijke radslag.

Door gevechten te winnen verzamel je kleverig groen slijm dat je geheel in de stijl van Nickelodeon over je favoriete personages heen kunt dumpen om ze te upgraden. Smerig, maar wel effectief!

  • Download Super Ruzie – Boksen Toernooi (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments