zondag, juni 23, 2024
HomeAppsMarvel Contest of Champions v24.2 vanaf nu te downloaden

Marvel Contest of Champions v24.2 vanaf nu te downloaden

Ontwikkelaar Kabam heeft de Marvel Contest of Champions september update uitgerold voor iOS en Android. Naast nieuwe evenementen brengt de update ook twee nieuwe characters met zich mee.

Marvel Contest of Champions v24.2

Evenementsmissies voor de maand september zijn Amazing Fantasy en Marvel 80th Anniversary – Time After Time. Vision (Aarkus) en Black Widow (Claire Voyant) worden de twee nieuwe characters van het spel.

Amazing Fantasy event

Een vreemde tovenares is in de Battlerealm aangekomen. Vision en Black Widow strikken Captain America om de zaken te onderzoeken, maar worden vergezeld door een bezoeker uit een andere wereld die OOK de naam “Vision” beweert te hebben. Zal deze nieuwe samenwerking helpen om mysterieuze magie te doorzien? Of zullen de duistere krachten naderen? Kom meer te weten in het avontuur van deze maand!

Marvel 80th Anniversary – Time After Time event

Ervaar elk episch era van de geschiedenis van Marvel Comics! Er zijn elke week missies beschikbaar die Uitverkorenen door de gouden, zilveren, bronzen, koperen en moderne tijdperken leiden! Sluit je aan bij Cable en Bishop (naast een heleboel speciale kampioenen) terwijl ze door de tijd reizen en de altijd problemen opleverende Kang proberen te overwinnen!

Opgeloste bugs

  • THE HOOD: Een bug waardoor hij met een combo van zijn normale aanval 2 naar normale aanval 1 kon overgaan.
  • ICEMAN: Een bug waardoor IJspantser niet activeerde nadat het door Lotsbezegeling van Empathische vergrendeling op kaart 5 van de alliantiemissies uitgeschakeld werd.
  • MYSTERIO: Informatiepagina bijgewerkt om correct aan te geven dat Vergiftigingsschade door zijn basisaanval wordt bepaald.
  • NIGHTCRAWLER: Kan de Repulsoraanvallen van Iron Man (Infinity War) niet langer ontwijken.
  • SHE-HULK: Een probleem waardoor zij een combo met een zware aanval kon maken.
  • SYMBIOTE SUPREME: Informatiepagina bijgewerkt om correct aan te geven dat goed getimede verdedigingen in de modus Nulls schaduw Wankelen met een kans van 50% activeren.
  • VOID: De synergie Angst overwinnen voorkomt niet langer dat de timer voor Intimiderende aanwezigheid sneller opnieuw instelt.
  • MEERDERE KARAKTERS: Sommige immuniteiten werden door verlaging van Vaardigheidsnauwkeurigheid beïnvloed.
  • ANDERE BUGS: Het probleem met oneindig laden na het tijdens een superkracht 3 afsluiten is opgelost.

Download Marvel: Contest of Champions (iOS / Android)

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments