dinsdag, juni 25, 2024
HomeGaming6 revolutionaire nieuwe opties in FIFA 20

6 revolutionaire nieuwe opties in FIFA 20

Vanaf 27 september kunnen voetballiefhebbers weer aan de slag met een splinternieuwe FIFA game, want dan is FIFA 20 verkrijgbaar voor de PlayStation, Xbox en PC. FIFA Ultimate Team is en blijft al jaren het meest populaire spelmodi van het spel.

FIFA 20 Zidane

FIFA 20

1. De meest uitgebreide FUT tot nu toe

Uitgever en ontwikkelaar Electronic Arts geeft je daarom nog meer mogelijkheden om uit duizenden spelers je droomteam samen te stellen. Speel online met je team en ga voor goud, of speel tegen andere teams met maximaal drie vrienden via couch play.

Er zijn nu nóg meer manieren om je droomteam aan te passen met nieuwe uitrustingen, crests, stadion-ontwerpen, Tifo-banners, celebrations en nog veel meer!

2. VOLTA FOOTBALL brengt de straat naar FIFA 20

VOLTA FOOTBALL neemt je mee naar de pleintjes, viaducten, kooien en daken van de wereld voor een totaal nieuwe FIFA-beleving.

Door gebruik te maken van elementen uit het zaalvoetbal en de krachtige FIFA 20 engine is VOLTA FOOTBALL snel, creatief en naar eigen wensen aan te passen.

3. De AI is slimmer dan ooit

FIFA 20 tilt voetbal intelligentie naar een nieuwe niveau. De AI probeert jouw strategie te leren en verbetert de plaatsing van je spelers om aanvallen af te weren of juist kansen te creëren.

4. Nieuwe opties geven je meer controle op het veld

Laat je rivalen in het gras bijten dankzij verbeterde systemen waardoor je team flexibeler wordt, of je nu een slinkse aanval voorbereidt of een solide verdediging opwerpt.

5. Standaardsituaties straffen lakse tegenstanders

Het nieuwe systeem voor vrije trappen en penalty’s vermindert onvoorspelbare en inconsistente elementen, met een verbeterde manier om te richten, te trappen, effecten te geven en te timen.

6. Speciale bewegingen zijn toegankelijker

In VOLTA FOOTBALL kan je versimpelde lobjes uitvoeren door op R3 te drukken. L2 en R2 tegelijkertijd indrukken geeft je toegang tot wat indrukwekkender bewegingen die een speler tot zijn beschikking heeft.

Naast de standaard schijnbewegingen, dollen en hakjes die we kennen, zijn er ook nieuwe schijnbewegingen, dubbel hakje en een pirouette.

Bereid je voor op het nieuwe seizoen

PS4 – FIFA 20 Standaard editie

Xbox One – FIFA 20 Standaard editie

Nintendo Switch – FIFA 20 Standaard editie

Windows – FIFA 20 Standaard editie

PS4 – FIFA 20 Champions editie

Xbox One – FIFA 20 Champions editie

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments