vrijdag 19 april 2024
HomeAppsVerbeter je Brawl Stars-team

Verbeter je Brawl Stars-team

Laat dat cartoonachtige uiterlijk je niet in de luren leggen. Brawl Stars is een diepgaande strategische actiegame voor teams. Hoewel het al heel leuk is om gewoon een cool personage te kiezen en de klassementen te beklimmen, moet je begrijpen hoe de kleurrijke cast het beste samenwerkt als je de top van Brawl Stars wilt halen.

Word een betere knokker met deze teamtips

Wil je een stapel Brawl Boxes verzamelen? Vorm dan een groepje met wat vrienden en probeer deze krachtige teams uit voor vier van de populairste spelmodi van deze game, rechtstreeks van Supercell.

Gem Grab

Beste teams: Pam, Rico en Spike. Poco, Jessie en Barley.

De hoofdspelmodus van Brawl Stars draait om terreinbezetting. Hou de zijkanten bezet en blijf in controle over het midden om de edelstenen binnen te halen, terwijl je tegenstanders tevergeefs proberen door te breken.

De combinatie Pam, Rico en Spike is hier perfect. De cactusgranaten van Spike en zijn Super-cactusveld houden je vijanden op afstand, terwijl Rico’s afketsende schoten je tegenstanders terugdringen. Daarnaast houdt Pams langeafstandswapen vijanden tegen, terwijl haar genezende geschut het team op de been houdt.

Bounty

Beste teams: Darryl, Mortis en Poco (nieuwe kaarten). Penny Brock en Piper (oude kaarten).

Bij Bounty hangt het af van de kaart welk team je het beste kiest. Op nieuwere kaarten vecht je op korte afstand. De combinatie Darryl, Mortis en Poco geeft je een zware aanvaller, een krachtige sluipmoordenaar en een genezer.

Speel je op een oudere kaart? Dan heb je misschien een grote bereik nodig. Dat kan met Penny Brock en Piper. Je kunt een van hen ook omruilen voor Colt.

Brawl Ball

Beste teams: Tara, Spike en Bull. Colt Jessie en El Primo.

Succesvol zijn in Brawl Ball doe je niet alleen met goed richten, maar ook met het neerhalen van muren. Bull kan dat als de beste. Tara’s Super-aanval zorgt ervoor dat vijanden de laten vallen en Spike’s Super-aanval vertraagt ze als ze dicht bij het doel komen.

Heist

Beste teams: Barley, Bull en Colt. Mike, Darryl en Brock.

In deze lastige modus heb je zowel een offensieve als een defensieve strategie nodig. Met een mix van stevige krachtpatsers en langeafstandswerpers bescherm je je eigen kluis en verover je die van je tegenstanders. Zorg dat je personages met minder gezondheid, zoals Barley, beschermt met een kogelspons als Bull.

Download Brawl Stars (iOS / Android)

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws