donderdag, juli 18, 2024
HomeGamingGelekte patent afbeelding onthult PlayStation 5 design (PS5 devkit)

Gelekte patent afbeelding onthult PlayStation 5 design (PS5 devkit)

Sony maakte onlangs bekend dat PlayStation 5 tijdens het PlayStation Meeting 2020 wordt geïntroduceerd. De PS5 zou dan in de loop van het jaar in de winkelschappen moeten liggen. Het Japanse bedrijf toonde ook de laadtijd van de PS5, welke de laadtijd van de PS4 Pro met de grond gelijk maakte.

PS5 devkit

Inmiddels draait de geruchtenmolen rondom de volgende generatie PlayStation console op volle toeren. Er is een afbeelding van het mogelijke ontwerp van de PS5 gelekt. In een database van patenten is een patent voor een onbekende Sony-apparaat opgedoken.

De design van de console leek bepaald niet op de gelikte gameconsoles die we van Sony gewend zijn. Echter, niet lang daarna publiceerde game ontwikkelaar Matthew Stott via Twitter dat het om de PS5 Devkit zou gaan, het bedrijf (Codemasters) waarvoor hij werkt zou over meerdere exemplaren beschikken.

In de meeste gevallen zien devkits er anders uit dan de uiteindelijke product en hebben zelfs soms andere specificaties.

Om een beter beeld te krijgen heeft LetsGoDigital renders laten ontwerpen aan de hand van de patentschetsen. Ten slotte is dit tot op heden het enige design dat daadwerkelijk uit handen van Sony zelf komt en een connectie lijkt te hebben met de PS5.

https://www.youtube.com/watch?v=T7gJ7C-x-F0


RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments