dinsdag, juni 18, 2024
HomeGamingIs dit de Sony PlayStation 5 of PS5 Development Kit?

Is dit de Sony PlayStation 5 of PS5 Development Kit?

De verwachting is dat Sony de PlayStation 5 op 12 februari 2020 tijdens de PlayStation Meeting 2020 zal introduceren. De PS5 zou dan in de loop van het jaar in de winkelschappen moeten liggen.

PS5

PS5 gepatenteerd

Sony heeft in mei dit jaar een patent aangevraagd bij de INPI (Instituto Nacional da Propriedade Industrial) in Brazilië, waarna het design patent op 13 augustus 2019 is opgenomen in de WIPO (World Intellectual Property Office) database. Bij het patent was slechts één afbeelding inbegrepen, maar LetsGoDigital heeft na wat zoekt toch nog meer foto’s weten te bemachtigen.

Het patent is gecategoriseerd als Class 14.02, hiertoe behoren gegevensverwerkende apparatuur en randapparatuur. Binnen deze categorie worden ook spelconsoles geplaatst. Het ontwerp van de PS4 werd eveneens in Brazilië gepatenteerd. Ook dit patent werd gecategoriseerd als Class 14.02. Onderstaande illustratie toont de beide Sony patenten naast elkaar.

PS5 patent

Wat ons direct opvalt aan de game console is dat de vorm refereert aan de romeinse cijfer V. Of het een game console of een accessoire is blijf voorlopig nog onduidelijk. Het ziet er wel erg stoer uit. Hieronder hebben we nog een illustratie waarop het gepatenteerde apparaat van verschillende kanten te zien is.

PS5 Development Kit

Het lijkt daadwerkelijk om de PlayStation 5 of de PS5 Development Kit te gaan. Deze laatste is enkele maanden geleden naar game ontwikkelaars verzonden.

https://www.youtube.com/watch?v=T7gJ7C-x-F0
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments