zaterdag, mei 18, 2024
HomeGamingAstral CHAIN, de gloednieuwe actiegame van Platinum Games

Astral CHAIN, de gloednieuwe actiegame van Platinum Games

Astral CHAIN, de gloednieuwe actiegame van Platinum Games verschijnt 30-08-2019 exclusief voor de Nintendo Switch. De game wordt erg goed ontvangen, het Japanse Famitsu geeft de game 37/40.

Astral CHAIN

In de Ark, een multiculturele stad in de nabije toekomst, slaat het noodlot toe wanneer er plotseling poorten naar een andere dimensie verschijnen! Het land wordt geteisterd door gevaarlijke wezens die mensen aanvallen en de boel vervuilen. Normale politie-eenheden zijn niet opgewassen tegen dit geweld. Om deze dreiging een halt toe te roepen wordt er een speciale politie-eenheid in het leven geroepen, Neuron genaamd.

Kies op je avontuur tussen twee speelbare personages: een man en een vrouw. Het personage dat je niet kiest, verschijnt in de game als je jongere tweelingbroer of -zus en collega bij Neuron.

Om de wezens te stoppen heeft de mensheid een speciaal wapen ontwikkeld: de Legion. De Legion fungeert als je partner en helpt je bij je onderzoeken, maar toont in gevechten pas waartoe hij echt in staat is?

Pre-order nu hier en betaal geen verzendkosten!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments