woensdag, juli 24, 2024
HomeSmartphoneWaarom de Samsung Galaxy A50 zo populair is

Waarom de Samsung Galaxy A50 zo populair is

De Samsung Galaxy A50 was in de afgelopen maanden verreweg de best verkochte smartphone in heel Europa. Het ziet er naar uit dat tijden veranderen en consumenten geen 1000 euro willen uitgeven voor een telefoon.

Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50

De Zuid-Koreaanse techgigant vergrootte dankzij het succes van de Galaxy A50 zijn marktaandeel in Europa naar meer dan veertig procent. Niet alleen de Galaxy A50 doet het goed, de Samsung Galaxy A40 met 2,2 miljoen verkochte exemplaren staat op de tweede plaatst. De Xiaomi Redmi Note 7 met 2 miljoen verkochte exemplaren sluit de top 3 af. Het gaat om cijfers van dit voorjaar in Europese landen.

Het ziet er naar uit dat de strategie van Samsung om een shift te maken naar de goedkopere Galaxy A-serie smartphones werkt. Ook het Amerikaanse handelsverbod waarmee de Chinese smartphonefabrikant Huawei kampt helpt Samsung meer budget smartphones te verkopen.

Met maar liefst 3,2 miljoen verkochte exemplaren is de kans groot dat jij ook over een Galaxy A50 beschikt. Een ongelukje zit in een klein hoekje, een hoesje zou daardoor geen overbodige luxe zijn. Casimoda heeft ontzettend veel Samsung Galaxy A50 hoesjes en andere accessoires om je toestel optimaal te kunnen beschermen.

Budget smartphones van tegenwoordig hebben geen budget features meer. Zo heeft Samsung zijn Galaxy A-serie uitgerust met high-end features als snelladen, vingerafdrukscanners achter het scherm en grote accu’s.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments