dinsdag, juni 18, 2024
HomeComputerRazer Tartarus V2 gaming keypad

Razer Tartarus V2 gaming keypad

In november 2017 kondigde Razer, een van de grootste spelers als het gaat om gaming accessoires, een nieuwe gaming keypad aan. Het gaat om de Razer Tartarus V2 gaming keypad. Deze gaming keypad moet het model uit 2013 opvolgen en is onder meer voorzien van, hoe kan het tegenwoordig ook anders, Chroma RGB-verlichting. De toetsen kun je dus helemaal zelf naar wens instellen met fancy kleuren, waarbij je kiest uit maar liefst 16,8 miljoen verschillende kleuren.

Razer Tartarus V2

Razer Tartarus V2

De vernieuwde Tartarus gaming keypad is inmiddels verschenen en is echt een must-have gadget voor gamers. De programmeerbare toetsen maken je leven een stuk makkelijker. Wel is het in het begin even wenen welke toets wat is, maar na enkele potjes PUBG kan je er niet meer zonder.

In totaal zijn er 32 programmeerbare toetsen die je helemaal zelf naar wens kan instellen, zodat je tijdens het gamen exact weet welke knop je voor elke actie nodig hebt. Met de Tartarus V2 heb je al je complexe macro’s en snelkoppelingen bij de hand.

Razer Tartarus V2

Ook doet je duim meer dan alleen dan de spatiebalk bedienen, want met extra duimknoppen, een 8-richtings joystick en een scrollwiel navigeer je gemakkelijker door menuutjes of bedien je in PUBG eenvoudig je freelook.

De design van deze gaming pad is gevormd naar je hand en heeft een ingebouwde polssteun met twee standen, zodat het voor zowel grote als kleine handen geschikt is. Dankzij de ergonomische polssteun kan je zo comfortabel mogelijk van je games genieten. De half-mechanische toetsen benaderen de snelheid en de feedback van mechanische toetsen, zonder alle herrie.

Het geheel wordt aangesloten middels een 2,1 meter lange usb-kabel met een gevlochten afwerking en biedt een polling rate van 1000 Hz.

Razer Tartarus V2

De Razer Tartarus V2 is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van €89,99.

Waar te koop?

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments