woensdag, juli 17, 2024
HomeInternetKim Dotcom wil Barack Obama laten getuigen in Megaupload rechtszaak

Kim Dotcom wil Barack Obama laten getuigen in Megaupload rechtszaak

Kim Dotcom is van mening dat zijn arrestatie in 2012 onrechtmatig was. De FBI had destijds een inval gezet op zijn landgoed en alles in beslag genomen. Toen werd Megaupload ook direct offline gehaald.

Megaupload

Megaupload

Kim Dotcom eist miljarden dollars van de Nieuw-Zeelandse en Amerikaanse autoriteiten. Naar eigen zeggen is zijn bedrijf kapot gemaakt door de autoriteiten. Daarnaast is zijn vrijheid ook al zeven jaar ingeperkt.

Nu wil de beste man oud-president Barack Obama laten getuigen in zijn schadezaak rond zijn bedrijf Megaupload. Obama is deze week op bezoek in Nieuw-Zeeland, waar de zaak speelt.

Barack Obama was destijds president van Amerika. Volgens Kim Dotcom zou de oud-president de ware reden achter de vervolging weten. Daarom vraagt hij of Obama wil getuigen. De rechtbank en Obama hebben nog niet op het verzoek gereageerd.

In een statement zegt Kim Dotcom het volgende: “De regering van Barack Obama stond onder druk van de filmindustrie. De overheid moest harder optreden tegen auteursrechtenschending, anders zouden de banden met Hollywood op het spel staan. Megaupload was het perfecte doelwit: succesvol, bekend en we opereerden van buiten de Verenigde Staten.”

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments