woensdag, juli 17, 2024
HomeSmartphoneApple-event 27 maart: Wat kunnen we allemaal verwachten?

Apple-event 27 maart: Wat kunnen we allemaal verwachten?

Apple organiseert volgende week dinsdag, 27 maart 2018, een educatief evenement. Tijdens het Apple-event kondigt het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino zoals gewoonlijk nieuwe producten aan. De grote vraag is natuurlijk; wat kunnen we allemaal verwachten? Het evenement begint om 19:00 uur Nederlandse tijd in de Lane Tech College Prep High School in Chicago.

Apple-event

Apple-event

Zoals de naam Lane Tech College Prep High School het al zegt is het een techschool. De focus van Apple zal dus liggen op codeerprogramma Swift en natuurlijk producten die studenten nodig hebben.

Als we de laatste geruchten mogen geloven kunnen we dit voorjaar meerdere nieuwe Apple-producten verwachten. Het gaat om het volgende:

  • iPhone SE 2
  • Apple Pencil 2
  • Goedkope iPad
  • Goedkope MacBook
  • AirPower draadloos oplaadmat

iPhone SE 2

https://www.youtube.com/watch?v=G8mLtGJ0hOA

Een nieuwe iPhone verwachten we ergens in september of oktober. Dan hebben we het over een nieuwe vlaggenschip, maar een de iPhone SE is wel aan een vernieuwing toe. De huidige budget iPhone werd in maart 2016 aangekondigd. De kans dat Apple tijdens het evenement de iPhone SE 2 gaat onthullen is erg groot.

Het event wordt op een techschool georganiseerd en studenten hebben over het algemeen weinig te spenderen. Dus een nieuwe instapmodel klinkt wel erg aannemelijk.

Apple Pencil 2

Als je naar de bovenstaande afbeelding (uitnodiging Apple-event) kijkt, valt het eigenlijk direct al op. Het Apple-logo is een schets en Apple verkoopt toevallig ook een stylus pen, waarmee je kan tekenen op een iPad.

Er gingen al geruchten over een opvolger van de huidige Apple Pencil. Men verwachten de nieuwe Pencil tijdens een iPad-event. De kans is groot dat we de nieuwe stylus volgende week al kunnen verwachten.

Goedkope iPad

Goedkope iPad

Studenten kunnen over het algemeen minder uitgeven. De iPad verkopen stijgen ook niet meer, dus een compleet nieuwe iPad dat veel goedkoper is klinkt erg aannemelijk.

Met een goedkopere iPad kan het Amerikaanse bedrijf studenten overal halen om toch een iPad te kopen dan bijvoorbeeld een Android-tablet. Volgens de geruchten zou de iPad 259 dollar kosten. Denk persoonlijk dat het een 7,9-inch variant wordt. Misschien de iPad mini 5? Volgende week weten we het zeker!

Goedkope MacBook

Het event is voornamelijk gericht op studenten en studenten hebben natuurlijk een laptop nodig. Volgens de laatste geruchten zou Apple in de zomer een nieuwe goedkope MacBook willen lanceren die de plek van de huidige MacBook Air als goedkoopste model moet innemen. De opvolger of de vervanger van de huidige Air zou naar verluidt 799 dollar moeten kosten.

AirPower draadloos oplaadmat

De iPhone X, Apple Watch en de AirPods kan je draadloos opladen, alleen heeft Apple zelf geen draadloos oplaadmatje in zijn assortiment. Dus de kans is erg groot dat het Amerikaanse bedrijf eindelijk een draadloos oplaadmatje gaat aankondigen.

Tot slot zou Apple ook nog een AirPods-oplaadcase kunnen introduceren.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments