woensdag, juni 19, 2024
HomeTV & EntertainmentApple TV 4K officieel aangekondigd

Apple TV 4K officieel aangekondigd

Apple heeft vandaag in het splinternieuwe Steve Jobs Theater meerdere producten aangekondigd. Zo is vanavond de Apple Watch Series 3, Apple TV 4K, iPhone 8 en iPhone 8 Plus en de splinternieuwe iPhone X aangekondigd.

Apple TV 4K

Apple TV 4K

Eén van de producten die het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino heeft gepresenteerd is de Apple TV 4K. Zoals verwacht is de belangrijkste toevoeging aan de Apple TV is het ondersteuning voor 4K-content.

Na twee jaar tijd heeft Tim Cook, CEO van Apple, zoals verwacht de opvolger van de vierde generatie Apple TV gepresenteerd. De nieuwe Apple TV werkt met 4K oftewel Ultra HD, HDR en Dolby Vision. HDR, staat voor High Dynamic Range, levert mooiere contrasten en wordt tegenwoordig standaard aangeboden in premium televisies.  Ondersteuning voor 4K-content is meteen ook de grootste vernieuwing.

Siri Remote

Verder heeft het Amerikaanse bedrijf ook de Siri Remote vernieuwd. Deze wordt standaard meegeleverd met de Apple TV 4K en heeft een ingebouwde Taptic Engine. De nieuwe Siri Remote is ook los verkrijgbaar en werkt daarnaast ook met de Apple TV 4.

Verkrijgbaarheid

De vijfde generatie Apple TV is vanaf 15 september te pre-orderen en ligt vanaf 22 september in de winkelschappen. De 32GB variant kost 199 euro en voor de 64GB variant moet men 219 euro aftikken.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments