zaterdag, mei 25, 2024
HomeGadgetsMet Nokia haal je alles uit het nieuwe schooljaar

Met Nokia haal je alles uit het nieuwe schooljaar

Het einde van de zomer nadert en we maken ons op voor een nieuw schooljaar. Wil je alles daaruit halen en uitblinken in productiviteit en creativiteit? HMD Global, Home of Nokia phones, heeft een aantal must-haves om er een topjaar van te maken. En dankzij de combinatie van duurzaam en stevig Scandinavisch design met jarenlange software- en security-updates, gaat je smartphone veel langer mee. Goed voor de planeet en je portemonnee!

Nokia G20 – een creative studio in je broekzak

Met deze betaalbare smartphone heb je de perfecte middenweg tussen functionaliteit en betaalbaarheid. Dankzij de 48 MP quad-camera maak je overal en altijd haarscherpe foto’s. De beeldverwerking met kunstmatige intelligentie en OZO Audio zorgen voor episch beeld en geluid – perfect voor de actieve creatieveling. Dankzij het 6.5” display kun je documenten en beelden on the go bewerken, in de bus, trein of tram. De G20 gaat tot drie dagen mee op één oplaadbeurt en je krijgt drie jaar lang maandelijkse security-updates en twee grote software-updates. Uniek in smartphone-land!

Prijs: vanaf 169 euro

Nokia BH-805 Noise Cancelling Earbuds

Nokia Noise Cancelling Earbuds (BH-805) – hoor en wordt gehoord, zelfs in de luidruchtigste schoolgangen

Niet altijd even makkelijk om je te focussen wanneer je studeert. HMD Global heeft met de Nokia Noise Cancelling Earbuds (BH-805) de perfecte oplossing ontworpen. De draadloze earbuds elimineren elk storend omgevingsgeluid, zonder compromissen te sluiten op de geluidskwaliteit. Moet je werken aan een groepsproject? Dankzij de Ambient-modus hou je vlot een gesprek met je vrienden. Alle Nokia-accessoires zijn bovendien verpakt in papier en inkt op basis van soja.

Prijs: 99 euro

Nokia XR20

Nokia XR20 – meest duurzame smartphone tot nu toe – hij overleeft vrijwel alles

Heb je ook soms twee linkerhanden? Dat is geen probleem voor de Nokia XR20! De rugged phone overleeft alles wat hem overkomt. De smartphone van militaire standaard is bestand tegen onder andere extreme temperaturen van 55 graden Celsius tot -22 graden Celsius, een val van 1,8 meter en 1 uur onder water. Hiermee overleeft hij zonder probleem het schooljaar. Mocht het scherm toch breken binnen het jaar van aankoop vervangt HMD Global dit gratis. Je krijgt er bovendien vier jaar security-updates en drie jaar software-updates bovenop. Eindelijk een duurzame smartphone die er ook nog eens goed uitziet!

Prijs: vanaf 499 euro

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments