vrijdag, juli 19, 2024
HomeComputerNieuwe 13-inch MacBook Pro met M2-chip vanaf nu te koop

Nieuwe 13-inch MacBook Pro met M2-chip vanaf nu te koop

Apple kondigde vorige week tijdens het WWDC 2022-event onder meer een nieuwe MacBook Air en een MacBook Pro aan. Beide laptops beschikken onder de motorkap over de nieuwe Apple M2-chip.

MacBook Pro met M2‑chip

Tijdens het event maakte het Amerikaanse bedrijf uit Cupertino de releasedatum van de nieuwe 13-inch M2 MacBook Pro niet bekend. Daar komt nu verandering in! De nieuwe laptop is vanaf nu te bestellen bij onder andere Apple en is vanaf 24 juni verkrijgbaar.

Apple heeft de splinternieuwe 13-inch MacBook Pro uitgerust met de M2-chip. Dit is de tweede generatie Mac-chip die Apple zelf heeft ontworpen. De M2 was al enorm snel, maar de nieuwe M2-chip gooit er nog een schepje bovenop. Zo is hij 1,4 keer sneller dan zijn voorganger en maar liefst zes keer sneller dan de 13-inch MacBook Pro met een Intel-chip.

Qua design is er niet veel veranderd bij de nieuwe MacBook Pro. Net als zijn voorganger beschikt het over forse schermranden en een Touch Bar.

MacBook Pro M2 prijs

De nieuwe MacBook Pro M2 laptop is onder meer te koop bij Apple zelf. Hier kost de goedkoopste configuratie 1619 euro. Je kunt een aantal specificatie uiteraard aanpassen, waaronder de hoeveelheid werkgeheugen (maximaal 24GB) en de hoeveelheid beschikbare opslagruimte (maximaal 2TB). De meest complete versie van de laptop kost 2999 euro.

Bij andere aanbieders kosten Apple-producten vaak nét iets minder – zeker als ze al een tijdje op de markt zijn. Bij deze webshops vind je altijd goede deals:

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments