maandag, mei 20, 2024
HomeInternetTop 3 crypto telefoons van dit moment

Top 3 crypto telefoons van dit moment

Wanneer je nog niet in het bezit bent van crypto munten zoals de bitcoin denk je misschien bij de term crypto telefoon aan de mocro maffia, en versleutelde manieren om informatie over te brengen. 

Dit is echter niet het soort crypto telefoon welke hier bedoeld wordt. Hier wordt met de term crypto telefoon namelijk de telefoon aangeduid, waarmee jij het beste jouw cryptomunten kunt beheren. 

Een aspect wat erg verweven is met crypto kopen; de koers kan snel veranderen! Dit goed in de gaten houden met je telefoon is dus zeer belangrijk. 

Om dit zo goed mogelijk te monitoren, hier de drie beste crypto telefoons van dit moment.

1. Exodus 1S, HTC

Wellicht een verrassende om ons lijstje mee te starten, HTC is immers een minder bekend merk dan Samsung en Apple. Toch heeft deze versie van HTC alles wat een crypto liefhebber zich kan wensen. 

Wat de voordelen zijn? De Exodus 1S heeft een zogenaamde Social Key Recovery functie waardoor je nooit je cryptocurrency’s kwijt bent, ook niet wanneer je telefoon door kwaadwillenden wordt gestolen. Ook is er een afgeschermde omgeving waar data zoals wachtwoorden kunnen worden opgeslagen. 

Geen beginner meer waar het gaat om crypto? Dan is de Exodus 1S voor jou een goede keuze, je kunt namelijk ook zogenaamd full node draaien. Dit houdt in dat je telefoon aan- en verkopen van je bitcoins kan verwerken. Hiervoor heb je wel een goede netwerkverbinding en een micro SD-kaart nodig. 

Fijn aan deze telefoon is dat hij niet heel duur is, dit komt wellicht doordat het merk minder gangbaar is. 

2. Samsung Galaxy S20

Een bekender merk, Samsung, heeft ook een goede optie waar het gaat om het beheren van je cryptocurrency. Ook deze telefoon beschikt over een gescheiden opslag voor gevoelige data zoals wachtwoorden en private keys voor je online munten.

Met behulp van de Blockchain Keystore App kan je de private keys van onder andere bitcoin maar ook van andere crypto opslaan. Dat moeten wel crypto zijn die gebruik maken van het zogenoemde Ethereum netwerk. 

3. Finney van Sirin Labs 

Waar je dacht dat HTC een redelijk onbekende speler is, dan ontstaan er bij Sirin Labs waarschijnlijk helemaal vraagtekens. Dit is ook niet vreemd, Sirin Labs heeft namelijk ook (nog maar) één telefoon op de markt gebracht. 

Wat de telefoon zo uniek maakt? Nou, met de Finney telefoon van Sirin Labs ben jij volledig de beheerder van jouw bitcoins, ethers en ERC-20 tokens. 

Daarnaast kun je op deze crypto telefoon zogenaamde dApps installeren, dat zijn decentrale applicaties die gebruik maken van het Ethereum netwerk. 

Gezien de innovatieve technologie is dit wel een dure optie, de prijzen zijn vergelijkbaar met die van de Samsung.

Specifieke telefoon

Kortom, heb jij inmiddels een lekkere winst met je crypto valuta gemaakt? Trakteer jezelf dan op een nieuwe telefoon en koop er ééntje specifiek voor je cryptocurrency!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments