vrijdag, juli 19, 2024
HomeGadgets3 gadgets die jouw woning nog luxer maken!

3 gadgets die jouw woning nog luxer maken!

Door de coronapandemie is het duidelijk geworden hoe belangrijk een fijn en comfortabel huis is. Door de maatregelen brengen we immers meer tijd door binnen dan voorheen. Van een filmavondje in de bioscoop naar een filmpje op de bank en een diner in een restaurant naar uit eten in eigen huis. Je kunt dus ook een hoop binnenshuis doen. Maar om dat avondje “uit” toch iets specialer te maken, zijn er diverse gadgets beschikbaar. Enkele daarvan bespreken we in dit artikel! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Galaxy projector

Wil jij samen met je partner naar de sterrenhemel kijken? Haal dan de sterrenhemel in huis met een galaxy projector. Deze projector is ideaal als jij een romantische sfeer wilt neerzetten, bijvoorbeeld voor een diner of borrel in de cosy loungehoek. De Aurora sterrenhemel projector bijvoorbeeld, is in staat met (led)licht- en laserprojecties een geweldige lichtshow neer te zetten. Omdat er zoveel verschillende kleurcombinaties zijn, kun je de galaxy projector ook voor andere doeleinden gebruiken. Denk aan toffe verlichting bij een feestje of als achtergrondverlichting bij het kijken van een spannende film. Met een galaxy projector wordt iedere indoor-ervaring spectaculair!

Wijnklimaatkast

Houd je wel van chique dineren, maar is dat nu niet mogelijk door de maatregelen? Of kan het wel, maar heb jij tijdens de pandemie het thuis-uit-eten helemaal uitgevonden? Dan kun je de eetkamer prima omtoveren tot een klein-restaurant. Duik zelf de keuken in of bestel een meergangendiner bij een van de toprestaurants bij jou in de buurt. Maar waar haal je de wijn vandaan? Juist, uit je eigen wijnklimaatkast! 

Een wijnklimaatkast is ideaal als je topwijnen wilt serveren. Het fijne is dat je deze kunt bewaren – en dus ook serveren – op de juiste temperatuur. En dan smaakt dat wijntje toch net wat specialer! Een wijnklimaatkast heeft verschillende zones waardoor je verschillende soorten wijnen – bijvoorbeeld rood en wit – op de ideale temperatuur kunt bewaren en serveren. Je kunt er zelfs je biertjes in bewaren. Cheers! 

Home cinema beamer

Je eigen thuisbioscoop, klinkt fantastisch toch? Gelukkig heb je daar geen mega groot LCD scherm voor nodig, maar kun je met een beamer een grote projectie realiseren. Moet je dat op korte afstand doen, dan zijn er speciale short throw beamers die dit kunnen. Om de projectie netjes uit te lijnen, heb je wel een projectiescherm nodig. Ook luidsprekers, zoals passieve speakers of actieve speakers, die je direct op de beamer kunt aansluiten. Maar daarmee is je thuisbioscoop ook gereed voor de leukste filmavondjes in eigen huis. Nu nog een bak popcorn en een biertje erbij en de filmavond kan beginnen. 

Welke luxe gadgets wil jij graag hebben? 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments