woensdag, mei 29, 2024
HomeComputerMacBook Pro 2019 - 13-inch - i5 - 8GB - 128SSD -...

MacBook Pro 2019 – 13-inch – i5 – 8GB – 128SSD – Touch Bar – van €1499 voor €1099

Is alles onderhand niet al geschreven over de Macbook Pro? Elk jaar pompt Apple weer een handjevol grensverleggende en absurd complete laptop eruit. Oh, en schijnbaar ook andere producten. In 2019 was het niet anders. Exhibit A: deze Macbook Pro.

MacBook Pro 2019

De naam zegt het al. De Macbook Pro is ideaal voor elke professional: of je nu de administratie doet, graphic designer bent, of dagelijks de beste online deals voor mensen scoort.

Denkkracht

Hoe? Dankzij de 2,4‑GHz quad‑core Intel Core i5 processor dus. Deze chip raast met gemak door complexe workflows en zware taken. Dat, samen met het ingebouwde 8 GB geheugen open komt de MacBook Pro direct uit de sluimerstand. Alles wat je dagelijks doet, zoals door je foto’s scrollen en internetten in Safari, gaat sneller. En je zwaarste apps kunnen rekenen op alle kracht die ze nodig hebben.

Retina

Op het Retina-display zien afbeeldingen en video’s er realistischer uit, met eindeloos meer details. Tekst? Haarscherp. Heldere led-achtergrond­­verlichting laat zwarte en witte tinten extra goed tot hun recht komen. Brede kleur­weergave (P3) zorgt voor nog mooiere groene en rode tinten dan sRGB.

True Tone

Iedere MacBook Pro is voorzien van True Tone-technologie. True Tone stemt dynamisch de witbalans af op de kleur­temperatuur van het omgevings­licht waar je op dat moment in werkt, zodat je een natuurlijker beeld krijgt. 

Touch Bar

Deze Macbook is ook voorzien van de Touch Bar. Je knoppen passen zich aan op het programma dat draait, en zo heb je sneller toegang tot je sneltoetsen, functies, emoji’s en meer! En dankzij Touch ID log je in zonder wachtwoorden in te hoeven typen.

Open-Box

Dat betekent dat het product al eens uit de doos is geweest. Het product is echter nooit geactiveerd. Je krijgt gewoon twee jaar garantie.

Bij iBOOD kost de Macbook Pro 2019 alleen vandaag 1099 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments