zondag 21 april 2024
HomeDealsDagdeal: Microsoft Surface Pro 7 - i3 - 4GB - 128GB -...

Dagdeal: Microsoft Surface Pro 7 – i3 – 4GB – 128GB – van €879 voor €599,95

Dit is de Microsoft Surface Pro 7, een apparaat dat wij maar al te graag als mooi omschrijven. Maar goed, dat is niet aan ons om te bepalen, immers: over smaak valt niet te twisten. Dus oordeel zelf maar. Wat wel buiten kijf staat: de Microsoft Surface Pro 7 is een veelzijdig apparaat, met een zee aan mogelijkheden.

Microsoft Surface Pro 7

Eerst werpen we een blik op de hardware. De Surface Pro 7 is voorzien van een 10e generatie Intel i3 Dual-Core processor, 4 GB aan RAM, een 128 GB SSD en een Intel UHD Graphics grafische kaart.

Daarnaast draait dit multifunctionele apparaat op Windows 10 Home waarmee je van een bekende en complete werkervaring geniet. Gebruik Windows Hello om je aan te melden zonder wachtwoord, en haal het beste uit je werk met Office 365 (gratis 30 dagen proefversie), maar dat is nog niet alles. Het is mogelijk om ideeën te schetsen, documenten te maken en bewerken, en om visuele effecten toe te voegen met 3D-modellen. Hiermee – en vele slimme functies – til je je werk naar een hoger niveau.

Multifunctioneel in gebruik

Het mooie van de Surface Pro 7 is (we zeiden het al) dat het een multifunctioneel apparaat is. Zo is hij te gebruiken als tablet, maar is er ook een studiomodus waarbij je het apparaat plat neerlegt. Dit is bijvoorbeeld ideaal bij ontwerpwerkzaamheden.

Je kan het apparaat neerzetten met de ingebouwde kickstand. En last but not least is er de good old laptopmodus, in combinatie met het apart verkrijgbare toetsenbord & muis. En als je bezig bent, houdt de accu het tot wel 10,5 uur uit!

Compatibel met Surface accessoires

Hoe je deze alleskunner ook gebruikt, er is een accessoire dat bij je past. Zo kun je de Surface Pro 7 gebruiken met de Surface Dail, een accessoire dat onbegrensde bedieningsmogelijkheden biedt. Dat werkt zo. Daarnaast kun je hem ook gebruiken met de Surface-pen en Surface Arc mouse en Surface keyboard (alle niet inbegrepen).

Een Surface Pro 7 is dus geen tablet en ook geen studiotool. Neen, het is het allebei waardoor je een superveelzijdig apparaat tot je beschikking hebt! Wij weten niet hoe, maar Microsoft heeft het ‘m toch geflikt! En jij kan hem straks in huis hebben, tenminste als deze Surface nu gauw in je digitale winkelwagen mikt.

Bij iBOOD kost de Microsoft Surface Pro 7 alleen vandaag 599,95 euro!


(i) Deze tablet is Certified Pre-Owned. Dat betekent dat dit model uitvoerig is getest, een nieuwe batterij en behuizing heeft, en niet te onderscheiden is van de nieuwstaat. 

(i) Aangezien CPO producten geen adviesprijs hebben, is voor deze deal de oorspronkelijke adviesprijs van een nieuw exemplaar gebruikt.

(i) De Surface Pen, Surface Arc mouse en Surface keyboard worden NIET meegeleverd.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws