maandag, juli 15, 2024
HomeAppsDe drie populairste voetbal applicaties

De drie populairste voetbal applicaties


Vroeger moest de voetballiefhebber thuis achter de radio gaan zitten om de verrichten van zijn favoriete voetbalclub te volgen. Tegenwoordig kan je alle wedstrijden live op de televisie bekijken. Echter komt het ook wel eens voor dat jij niet thuis bent en toch op de hoogte wilt blijven van jouw club. Gelukkig zijn er tegenwoordig tientallen voetbal applicaties die daarbij de helpende hand bieden. Je kan wedstrijden live op de smartphone bekijken, de tussenstand nauwlettend in de gaten houden en op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Wij hebben speciaal voor onze lezers de drie populairste voetbal applicaties op een rijtje gezet

Fox Sports NL app

In Nederland zijn wij natuurlijk extra geïnteresseerd in de Eredivisie. De Nederlandse competitie staat bekend als één van de meest doelpuntrijke en leukste competities ter wereld. Je kan alle wedstrijden live bekijken via de Fox Sports NL applicatie. Naast de live wedstrijden kan je ook het laatste nieuws volgen, doelpunten, interviews en samenvattingen terugkijken. Er worden ook andere voetbalcompetities aangeboden, waaronder de Eredivisie voor Vrouwen en de Keuken Kampioen Divisie. Daarnaast kan je ook andere sporten live volgen, waaronder tennis en American Football. Er worden zelfs wedstrijden live uitgezonden uit de Australische rugbyleague. Als jij de wedstrijden live wilt bekijken dan moet je wel beschikken over een abonnement bij Fox Sports NL.

Livescore app

De Livescore applicatie is gratis te downloaden en eigenlijk wel een must voor iedere voetbalfan. Je kan namelijk meteen alle live tussenstanden controleren, maar ook de voetbaluitslagen even checken. Daarnaast kan je ook bekijken welke spelers tot scoren zijn gekomen en wie er op de bon is geslingerd. Dat is nog niet alles, want het is ook mogelijk om de ranglijst te bekijken van alle competities ter wereld. De statistieken bieden inzicht in het spelbeeld. Hierdoor blijf je constant op de hoogte van de voetbalwedstrijden, zonder dat jij live meekijkt.

KPN Goal Alert app

De Goal Alert app van KPN is één van de beste voetbal applicaties van dit moment. Er is alleen wel één minpuntje, de app is alleen beschikbaar voor de klanten van KPN Mobiel. Je krijgt direct een melding als jouw favoriete voetbalclub een doelpunt heeft gescoord. Natuurlijk kan je ook meerdere clubs instellen, zodat je helemaal niets meer mist. Zodra een team heeft gescoord dan kan je het doelpunt ook meteen even terugkijken. De samenvattingen zijn ook beschikbaar, namelijk al een uur na het laatste fluitsignaal. De Goal Alert app van KPN is beschikbaar voor meerdere grote voetbalcompetities, waaronder de Eredivisie en de KNVB Beker. 

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments