woensdag, juni 19, 2024
HomeAppsWord een bekende influencer

Word een bekende influencer

Ontdek hoe je met behulp van apps een grote Instagram-ster wordt.

Social media is veel meer dan een middel om op te scheppen tegen de ‘vrienden’ die we al jaren niet meer spreken. Door de opkomst van influencers zijn onze favoriete sociale platforms nu een plek van waaruit je jouw eigen #merk creëert. En misschien kun je zelfs wel van je hobby je beroep maken.

Droom jij van meer volgers? Wil jij de nieuwste trends creëren in plaats van ze te volgen? Met deze apps transformeer je je social media-accounts van een stukje persoonlijke trots in iets waar de influencergemeenschap jaloers op zal zijn.

Verbeter je uploads

VSCO: Foto en Video Editor
Creëer je eigen look met VSCO’s aanpasbare filters.

Ja, dat is een mooie foto die je hebt gemaakt, maar de duizenden anderen die worden geplaatst zijn dat ook. Om je foto’s en video’s op te laten vallen, moet je ze een beetje bewerken. En dat betekent niet dat je standaardfilters moet gaan gebruiken.

Met VSCO verander je je standaardfoto in een opvallend kiekje dat likes genereert. En eentje die ook je eigen, unieke stijl heeft. Door alles aan te passen, van contrast en verzadiging tot helderheid, kun je je eigen filters maken die je kunt opslaan en gebruiken voor toekomstige foto’s.

  • Download VSCO: Foto en Video Editor (iOS / Android)

Verfijn je feed

Met Unum kun je je feed bekijken vóór het uploaden.

Een foto maakt nog geen account. Als je je zinnen hebt gezet op een carrière als influencer, moet je je feed zorgvuldig samenstellen zodat elke foto opvalt en naadloos aansluit op de foto’s eromheen. Unum helpt je bij beide aspecten door een dummy-feed aan te maken, zodat je een voorproefje krijgt van je potentiële eindresultaat.

Sleep je bewerkte foto’s naar je raster. Dan kun je ze verplaatsen om een idee te krijgen van wat de beste volgorde is. Het werkt zelfs als je offline bent. Met Unum kun je ook de statistieken van eerdere berichten bekijken. Zo kun je erachter komen wanneer je het best de volgende foto kunt plaatsen en welke hashtags het beste voor je werken.

  • Download UNUM — Design Layout & Collage (iOS)

Upgrade je verhalen

Vergeet je Instagram Stories niet. Geef ze een upgrade!

Je hebt veel volgers gekregen, dus nu moet je ze ook tevreden houden. Met Instagram Stories kom je in contact met je volgers, maar met Canva-Bewerkt & maakt foto’s zorg je ervoor dat deze tijdelijke berichten echt de aandacht krijgen die ze verdienen.

De app helpt je om je verhalen te veranderen in zorgvuldig samengestelde berichten en biedt een aantal aanpasbare sjablonen waarmee je zowel je foto’s als je video’s kunt vormgeven. Vóór het uploaden kun je ze bijsnijden en bewerken, zodat je content past bij de uitstraling van het merk dat je hebt gecreëerd.

  • Download Canva: IG Story & Video Maker (iOS / Android)

Wees altijd aanwezig

Plan je posts met Planoly om op schema te blijven met je uploads.

Naast het nemen van perfecte foto’s, het bijhouden van de nieuwste trends en het reageren op volgers, moet je ook nog je sociale feed regelmatig blijven updaten. Met Planoly kun je je toekomstige posts plannen, zodat je je persoonlijke merk niet verwaarloost als je takenlijst steeds langer wordt.

Geef precies aan wanneer je wilt dat je uploads verschijnen door berichten en toekomstige updates voor je verhalen te plannen. En een handige kalender zorgt ervoor dat je je toekomstige uploads overzichtelijk houdt.

  • Download PLANOLY: Plan, Schedule, Post (iOS / Android)
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments