zondag, juni 23, 2024
HomeDealsDagdeal: DJI Inspire 1 V2 Imaging Drone - van €1999 voor €999,95

Dagdeal: DJI Inspire 1 V2 Imaging Drone – van €1999 voor €999,95

Leuk die drones met HD-camera, maar als je wilt filmen op het niveau Hollywoodfilms of BBC natuurdocumentaires dan heb je wel wat beters nodig. Deze drone dus! De DJI Inspire 1 is de kleinste, eenvoudigste professionele drone voor luchtfilms ter wereld. Het combineert DJI’s ongeëvenaarde leiderschap op het gebied van luchttechnologie met de F2/8-sensor van wereldklasse.

Of je nu een professionele fotograaf of een Hollywood-filmmaker bent, de Inspire 1 is klaar om jouw werk naar nieuwe hoogten te brengen.

Ogen in de lucht

De Inspire 1 is voorzien van een Zenmuse X3, een camera die speciaal is gemaakt voor luchtfotografie en cinematografie., en deze is speciaal ontworpen om samen te werken met de DJI Inspire 1 drone.

4K-video’s tot 25 fps en 16 MP-foto’s

De Zenmuse X3 heeft een krachtige sensor die in staat is 4K-video’s op te nemen tot 30 fps, filmt Full HD in 60 fps en legt stilstaande beelden vast met 12,4 MP. Uitgerust met op afstand te bedienen focus, diafragma en meer, laat de Zenmuse X3 jou fotograferen zoals jij dat wilt. Welkom in de toekomst van de luchtfotografie, want met deze sensor realiseer je jouw artistieke en creatieve visie als nooit tevoren.

Volledige controle

Je kunt ook handmatig instellingen wijzigen via de gebruiksvriendelijke DJI GO-app zoals focus, sluitertijd en diafragma. Met de Zenmuse X3 en de DJI GO-app heb je volledige controle over de beelden die je schiet. De mogelijkheden zijn GROOT!

Ongeëvenaarde stabilisatie

De Zenmuse X3 is uitgerust met een zeer betrouwbare 3-assige gimbal die jouw camera tijdens de vlucht automatisch stabiliseert. De gimbal communiceert constant met de drone en compenseert snel elke kleine beweging. Met een precieze nauwkeurigheid van 0,03° vindt er een stabilisatie op het niveau van subpixels plaats, die ervoor zorgt dat de Zenmuse X3 uitermate vloeiend beeldmateriaal en scherpe foto’s vastlegt, zelfs bij langdurige belichting, ongeacht hoe je vliegt.

Foto’s direct klaar om af te drukken

Met de F2/8-sensor die foto’s van 12,4 MP kan vastleggen, produceert de Zenmuse X3 afdrukklare beelden die er net zo goed uitzien als op je scherm. Met een sluitertijd van 8~1/8000 sec en de mogelijkheid om burst-opnames te maken van 7 foto’s op ware grootte per seconde heb je mogelijkheden te over.

Direct klaar om te vliegen – geen lange setups meer

Zeg vaarwel tegen frustrerend lange setups. De Zenmuse X3 is perfect compatibel met het professionele ready-to-flyplatform van de Inspire 1. Hij is direct klaar voor gebruik en te bedienen met een ongelooflijke makkelijke en volledige controle dat alleen een volledig geïntegreerd systeem kan bieden.

Uitgebreide app-controle

De DJI go-app geeft je een ongeëvenaard niveau van controle over je camera terwijl je vliegt. Maak perfecte foto’s en pas verschillende parameters zoals de focus, sluitertijd en diafragma aan, en dat alles met een vingertik. Via dezelfde app bepaal je ook hoe je met jouw Inspire 1 vliegt, maak bijvoorbeeld gebruik van automatisch opstijgen en landen, het handmatig fijnafstellen van jouw vliegervaring en zelfs een reeks intelligente vliegmodi.

Bedien de Zenmuse X3 op afstand met dezelfde DJI GO-app die je gebruikt voor de Inspire 1. Met een live HD-weergave, mogelijk gemaakt door DJI Lightbridge, zie je precies wat de camera aan het vastleggen is en kun je elke instelling tijdens het vliegen aanpassen.

Intuïtieve bediening

Gebruik de Inspire 1 net als een camera, met een ontspanknop voor foto’s en een opnameknop voor video die is ingebouwd in de afstandsbediening. De beschikt ook over een jog-dial waarmee je snel camera-instellingen kunt wijzigen en aanpasbare knoppen die je kunt personaliseren.

Behendig en snel

De nieuwe schroeven en motoren die special voor de Inspire 1 zijn ontworpen houden de drone behendig en snel. De gemiddelde vluchttijd van de drone zal ongeveer 15-18 minuten bedragen.

Intelligente vliegmodi

Er zijn verschillende intelligente vluchtmodi beschikbaar die je zullen helpen bij het maken van de moeilijkste schoots, namelijk:

  • volg mij;
  • koersvergrendeling;
  • voorgeprogrammeerde GPS-punten volgen;
  • thuisbasis instellen;
  • cirkel rond het onderwerp.

Als je professioneel beeldmateriaal vanuit de lucht wilt maken en je concurrenten voor wilt blijven, scoor dan deze Inspire 1. Ieders mond zal openvallen van verbazing als ze de resultaten zien. 🙂

Bij iBOOD kost de DJI Inspire 1 V2 Imaging Drone alleen vandaag 999,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments