donderdag, juni 13, 2024
HomeGadgetsSpeck onthult antimicrobiële iPhone 12 hoesjes

Speck onthult antimicrobiële iPhone 12 hoesjes

Speck heeft in samenwerking met Microban International, wereldleider in antimicrobiële technologie, een nieuwe lijn van antimicrobiële hoesjes voor de iPhone 12, de iPhone 12 mini, de iPhone 12 Pro en de iPhone 12 Pro Max aangekondigd.

Antimicrobiële iPhone 12 hoesjes

De volledige lijn van hoezen voor de nieuwe iPhone 12-serie biedt consumenten een ongeëvenaarde bescherming tegen bacteriën die vlekken en geurhinder veroorzaken, en tegen vallen van 4 meter hoogte.

Gebruikers kunnen gerust zijn dat hun iPhone 12 hoesje schoner is dan dat wat enkel met het blote oog zichtbaar is, omdat onzichtbare microben die oppervlakken verontreinigen worden geëlimineerd. De beproefde Microban-technologie bestrijdt op continue en doeltreffende wijze de groei van een breed spectrum aan bacteriën gedurende de volledige levensduur van de hoes.

In het assortiment is de nieuwe Presidio2-lijn van Speck inbegrepen: hoezen met Presidio2 Armor Cloud-technologie, een doorbraak in de bescherming waarbij individuele luchtcapsules schade bij impact voorkomen. Om deze unieke technologie te creëren, heeft Speck een eigen ontwerp bedacht waarbij de luchtcapsules worden uitgelijnd langs de omtrek van de hoes. Bij een impact buigen de capsules en landt het apparaat op een luchtkussen, zoals een airbag.

Speck Presidio hoesjes

  • Speck Presidio2 Armor Cloud – Tweelaagse beschermhoes met de nieuwe Presidio2 Armor Cloud-technologie voor valbescherming tot 4,8 meter.
  • Speck Presidio2 Pro – Armor Cloud-technologie met een unieke, zachte afwerking.
  • Speck Presidio2 Grip – Volledig nieuwe, slipvaste grepen, Presidio2 Armor Cloud-technologie en een unieke, zachte afwerking.
  • Speck Presidio Perfect-Clear – Perfect-Clear-coating biedt weerstand tegen verkleuring, terwijl de Microban-technologie helpt tegen vlekken en bacteriegroei.
  • Speck Presidio Perfect-Clear met Grips – Iconisch ontwerp met heldere, slipvaste grepen voor ultieme duurzaamheid en coating tegen verkleuring.
  • Speck Presidio Perfect-Mist – Nieuwe, luxueuze zachte en matte afwerking met semitransparante achterzijde voor een aantrekkelijke look en extra krasbestendigheid.
  • Speck Presidio Perfect-Clear Ombre – Stijlvolle, heldere hoes met opvallende, niet-verkleurende ombre-designs.
  • Speck Presidio Perfect-Clear met Glitter – Slanke, beschermende heldere hoes met glitterkristallen, bestand tegen verkleuring.
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments