woensdag, juli 24, 2024
HomeGadgetsTips om je nieuwe iPhone 12 optimaal te beschermen

Tips om je nieuwe iPhone 12 optimaal te beschermen

De langverwachte iPhone 12 en de iPhone 12 Pro zijn vanaf vandaag officieel te pre-orderen en liggen vanaf vrijdag 23 oktober in de winkelschappen, of bij jou op de deurmat!?! Je hebt een kostbare smartphone aangeschaft en deze wil je natuurlijk ook vanzelfsprekend zo lang mogelijk gebruiken en plezier aan hebben.

iPhone 12 beschermen

Je kunt natuurlijk extra zuinig omgaan met je toestel, maar zoals we allen weten zit een ongeluk in een klein hoekje. Je hebt bijvoorbeeld de nieuwe iPhone 12 Pro gekocht, een extra sterke iPhone 12 Pro hoesje zou natuurlijk geen overbodige luxe zijn. Een kapotte telefoon door een ongelukkige val is natuurlijk niet leuk en in de meeste gevallen ook vele malen duurder dan een hoesje. Naast het beschermen van je toestel hebben sommige telefoonhoesjes ook verschillende features. Laatstgenoemde is geen prioriteit maar meer een gimmick.

Smartphones zijn over het algemeen kwetsbaar. Om ervoor te zorgen dat je iPhone 12 niet meteen al bij de eerste val kapotgaat of snel onder de krassen zit, zochten wij uit welke stevige iPhone 12 hoesjes er op de markt zijn. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Spigen Slim Armor voor iPhone 12

Spigen Slim Armor

Je wilt graag dat je iPhone 12 schade- en krasvrij blijft, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Spigen staat bekend als één van de grootste fabrikanten in smartphonehoesjes. De Spigen Slim Armor is een stevige vase met een opstaande rand voor je scherm en camera in combinatie met twee lagen bescherming. Ook kun je draadloos op blijven laden met dit Spigen hoesje.

Shop de Spigen Slim Armor hoesje bij Appelhoes.nl

UAG Monarch voor iPhone 12

UAG Monarch

Geef jouw iPhone 12 de legendarische bescherming die hij verdient met de ijzersterke UAG Monarch hoesje. De hoesjes van Urban Armor Gear zijn in Californië ontwikkeld door extreme sporters. Als geen ander begrijpen zij hoe belangrijk het is dat je iPhone 12 zelfs onder de meest extreme omstandigheden goed beschermd blijft.

De krachtige UAG Monarch cover bestaat uit vijf delen, opgebouwd uit alleen maar premium materialen. Verder heeft de case een schokbestendige kern en voldoet deze twee keer aan de militaire valtestnormen! Dit houdt in dat de hoesjes 26 keer een valtest van een hoogte van 1,20 meter doorstaan hebben, waardoor de kans op schade bij vallen geminimaliseerd wordt.

Shop de UAG Monarch hoesje bij Appelhoes.nl

Ringke Air voor iPhone 12

Ringke Air

De nieuwe iPhones hebben een vernieuwd design en sommige mensen houden ervan om deze te blijven zien. Dan is de Ringke Air hoes zeker iets voor jou! De Ringke Air is volledig transparant en is gemaakt van TPU, een stevig en flexibel materiaal. De Ringke Air case zorgt dus voor een “onzichtbare” bescherming. Uiteraard kun je met de Ringke Air draadloos blijven opladen.

Shop de Ringke Air hoesje bij Appelhoes.nl

Screenprotector

Hoesjes heb je tegenwoordig in overvloed. Een hoesje kan dienen om je toestel er mooier op te maken, maar belangrijker is de extra bescherming. De meeste hoesjes beschermen de achterkant van het toestel, maar het scherm van je toestel is eigenlijk nog kwetsbaarder.

Spigen GlastR EZ Fit voor iPhone 12

Een tempered glass, oftewel een screenprotector, is hier dé oplossing voor. Tempered glass is gemaakt van gehard chemisch bewerkt glas. Het is super helder, heeft een hoge gevoeligheid en een comfortabel touch gevoel.

Ik weet niet hoe handig jij bent, maar ik heb twee linkerhanden als het om screenprotectors gaat. Gelukkig wordt de Spigen GlastR EZ Fit screenprotector geleverd met een speciale tool waarmee zelfs ik een screenprotector als een pro kan aanbrengen.

Shop de Spigen GlastR EZ Fit screenprotector bij Appelhoes.nl

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments