donderdag, juni 20, 2024
HomeDealsAirPods Pro aanbieding – tijdelijk 199,95 euro

AirPods Pro aanbieding – tijdelijk 199,95 euro

Als je je anno 2020 gaat afvragen hoe de in-ears van de toekomst eruit zien, dan kun je kort en bondig zijn. De in-ears van de toekomst worden (natuurlijk) gemaakt door Apple. Ziehier de AirPods Pro.

AirPods Pro

Deze nieuwe generatie AirPods is namelijk voorzien van actieve noise cancelling: De microfoon aan de buitenkant vangt extern geluid op en voordat je dat kunt horen blokkeren de AirPods Pro het met antigeluid dat het externe geluid elimineert. AirPods Pro zijn zelfs de enige oortjes met actieve ruis­onderdrukking die continu wordt aangepast aan de vorm van je oren en de pasvorm van de oortips.

Hierdoor houden ze omgevingsgeluid altijd buiten en hoor jij alleen wat je wilt horen. Maar Apple gaat verder dan dat. Want een microfoon aan de binnenkant luistert zelfs IN je oor naar ongewenst geluid, en neutraliseert dat ook met antigeluid. De ruisonderdrukking wordt een dikke 200 keer per seconde aangepast zodat jij helemaal in je muziek opgaat.

De compacte AirPods Pro zijn technisch uitermate geavanceerd en ontworpen rond Apple’s System in Package-design. De H1‑chip stuurt alles aan, van geluid tot Siri. De door Apple ontworpen H1‑chip bevat 10 audio­cores die samen zorgen voor minieme vertraging in de verwerking van audio. Dit maakt realtime ruis­onderdrukking mogelijk. 

AirPods Pro aanbieding

Bij Apple zelf betaal je voor de AirPods Pro 279 euro en andere webshops verkopen de draadloze oordopjes rond de 229 euro. Afgelopen dagen heb ik prijzen rond de 215 euro voorbij zien komen.

Voor de beste AirPods Pro aanbieding kan je nu terecht bij iBOOD, hier is het namelijk verkrijgbaar voor 199,95 euro! Wees er snel bij! Want OP=OP!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments