zaterdag, mei 25, 2024
HomeDealsGoogle Nest Mini Smart Speaker - van €59,99 voor €29,95

Google Nest Mini Smart Speaker – van €59,99 voor €29,95

Aangezien we voorlopig (min of meer) nog aangewezen zijn tot ons eigen nest, kunnen we er maar beter voor zorgen dat het daar prima uit te houden is. Met deze Nest Mini smart speaker (de opvolger van de Home Mini) beantwoordt Google al je vragen, bedien je apparatuur, volg je het nieuws en zet je ook een muziekje aan.

Google Nest Mini Smart Speaker

Deze opvolger van de Home Mini biedt je een krachtigere en grootsere geluidsweergave. Zo biedt hij een basweergave die twee keer zo krachtig is, dat wordt genieten!

Vraag het de Assistant, met verbeterde spraakherkenning

De Nest Mini is uitgerust met de Google Assistant en die kan je van alles vragen. Om de levensloop van Tom Araya. Om muziek of ander entertainment af te spelen. Het laatste nieuws. Om het licht te dimmen en om een romantisch muziekje aan te zetten.

Ook helpt de Assistant je de dag door met een gepersonaliseerd dagschema, de route naar je werk, herinneringen en timers. De mogelijkheden zijn eindeloos! En door de toepassing van verbeterde spraakherkenning is het mogelijk om vanaf de andere kant van de kamer een opdracht via spraak te geven. Hij zal vlekkeloos doorkomen, en je opdracht wordt uitgevoerd. Nogmaals: jij vraagt, Google draait en het aantal compatibele apparaten is groot!

Even streamen?

Ook is het mogelijk om inhoud vanaf je smartphone of tablet te streamen naar de Nest Mini. Dit wordt jouw nieuwe speaker ‘of choice’!

Gemaakt met het milieu in gedachten

Om zo een apparaat te maken zijn materialen nodig en dat is in dit geval gedaan met het milieu in het achterhoofd. Zo is de stoffen bovenzijde gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Groen bezig!

Doordacht ontwerp

Het design is ten opzichte van de Home Mini verder verfijnd. Zo is er een geïntegreerde montagesteun waarmee je hem makkelijk kunt ophangen voor nog groter gemak. Om de volumeknoppen aan te geven zijn er ledlampjes aangebracht. Deze lichten op als je naar de Nest Mini toeloopt. Hoe cool is dat?

De Nest Mini is dus een persoonlijke assistent in een speaker en nog zoveel meer. Als dit je leven niet makkelijker en comfortabeler maakt, dan weten wij het ook niet meer.

Bij iBOOD kost de Google Nest Mini Smart Speaker alleen vandaag 29,95 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments