zaterdag, juni 22, 2024
HomeGamingOntwikkelaar reageert op gezichtsverandering Peter Parker in Marvel’s Spider-Man Remastered

Ontwikkelaar reageert op gezichtsverandering Peter Parker in Marvel’s Spider-Man Remastered

Insomniac Games, ontwikkelaar van onder meer Marvel’s Spider-Man, publiceerde enkele dagen geleden de eerste gameplaybeelden van Marvel’s Spider-Man Remastered.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Wat ons en vele anderen direct opviel is dat Peter Parker er totaal anders uitziet en meer op acteur Tom Holland is gaan lijken.

Spider-Man oftewel Peter Parker krijgt in de PlayStation 5-versie een compleet nieuwe gezicht. Volgens de ontwikkelaar sluit het nieuwe gezicht beter aan bij de captures die gemaakt zijn. In de PS4-versie werd het gezicht gebruikt van John Bubniak. In de PS5-versie zien we dat de mantel wordt overgedragen naar Ben Jordan, een iets jonger uitziende Spider-Man. Het nieuwe gezicht lijkt erg veel op acteur Tom Holland.

Dit zorgde natuurlijk voor nogal wat discussies op het internet. Sommige fans begrepen het en andere weer niet. De ontwikkelaar reageert nu op alle ophef.

In een tweet geeft Bryan Intihar, creative director bij Insomniac Games, als reden dat het nieuwe gezicht beter aansluit op het uiterlijk van Spider-Man stemacteur Yuri Lowenthal. Volledige tweet is hieronder te lezen.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments