zondag 14 april 2024
HomeGamingPeter Parker ziet er totaal anders uit in Marvel's Spider-Man Remastered

Peter Parker ziet er totaal anders uit in Marvel’s Spider-Man Remastered

Sony heeft meer details over Marvel’s Spider-Man Remastered voor de PlayStation 5 bekendgemaakt. Wat ons direct opvalt aan de PS5-versie van het spel is dat Peter Parker er totaal anders uitziet en meer op acteur Tom Holland is gaan lijken.

Marvel’s Spider-Man Remastered

Het Japanse bedrijf heeft een korte gameplay video gepubliceerd, waarin de Performance Mode van het spel te zien is. In deze modus draait de game op 60fps.

Marvel’s Spider-Man Remastered kent volgens Sony vrijwel geen laadtijden. De game wordt aangepast zodat er gebruikt kan worden gemaakt van de haptische feedback en adaptive triggers van de splinternieuwe DualSense-controller.

Spider-Man oftewel Peter Parker krijgt in de PlayStation 5-versie een compleet nieuwe gezicht. Volgens Sony sluit het nieuwe gezicht beter aan bij de captures die gemaakt zijn. In de PS4-versie werd het gezicht gebruikt van John Bubniak. In de PS5-versie zien we dat de mantel wordt overgedragen naar Ben Jordan, een iets jonger uitziende Spider-Man. Het nieuwe gezicht lijkt erg veel op acteur Tom Holland.

Marvel’s Spider-Man Remastered verschijnt op 19 november, gelijktijdig met de release van de PlayStation 5. Het spel is enkel te koop als onderdeel van Spider-Man: Miles Morales.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws