donderdag, juli 18, 2024
HomeGamingCall of Duty: Black Ops Cold War Zombies modus onthuld

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies modus onthuld

Call of Duty: Black Ops Cold War ontwikkelaar Treyarch heeft zojuist de langverwachte Zombies modus onthuld. Het nieuwe hoofdstuk heet Die Machine en bevat onder meer de bekende map der Nacht der Untoten.

Black Ops Cold War Zombies

In Black Ops 4 hebben de personages zichzelf opgeofferd om een wereld te creëren zonder zombies. Dit heeft echter niet gewerkt, want de zombies zijn weer helemaal terug. De trailer toont verschillende maps, wapens en hulpmiddelen. Zo kan je onder meer een helicopter roepen met een machinegeweer.

In Black Ops Cold War Zombies hoef je niet dood te gaan om het spel te verlaten. Treyarch heeft een nieuwe functie in de game stopt om via een helicopter het speelveld te verlaten. Je krijgt leuke beloningen, maar je moet wel een aantal waves met extra zombies verslaan om de helicopter te kunnen roepen.

Call of Duty: Black Ops Cold War ligt vanaf 13 november in de winkelschappen voor de PS4, Xbox One, Xbox Series X/S en PC. De PS5-versie van het spel verschijnt op 19 november gelijktijdig met de lancering.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments