zondag 21 april 2024
HomeGamingPlayStation 5 pre-order gemist? Nieuwe voorraad komt eraan!

PlayStation 5 pre-order gemist? Nieuwe voorraad komt eraan!

Heb jij ook de eerste PlayStation 5-pre-order periode gemist? Welkom bij de club! Helaas ben je niet de enige. De PlayStation 5 was namelijk al uitverkocht voordat het officieel verkocht mocht worden. Maar we hebben goed nieuws voor je.

PlayStation 5 pre-order

Sony maakte op 16 september de prijs en de releasedatum van de PlayStation 5 bekend. De PlayStation 5 Digital Edition kost 399,99 euro en de reguliere PlayStation 5 gaat voor 499,99 euro over de toonbank. Beide consoles zijn vanaf 19 november verkrijgbaar in onder meer Nederland en België. Tijdens het PlayStation 5 Showcase-event werd er geen enkel woord gerept over pre-orders. Maar was de volgende ochtend wel binnen enkele minuten helemaal uitverkocht!

Het Japanse bedrijf heeft via Twitter excuses aangeboden voor het chaotische pre-orderproces. En beloofde de komende dagen nieuwe voorraad beschikbaar te stellen voor pre-orders. Het is natuurlijk niet heel ongebruikelijk dat nieuwe consoles als warme broodjes over de toonbank gaan, maar communicatie doet wonderen.

Als je nog een PlayStation 5 wilt scoren, dan zou je vandaag of zeer binnenkort geluk kunnen hebben. Meerdere retailers in de Verenigde Staten bevestigen dat ze inderdaad nieuwe voorraad krijgen. Onder meer het Amerikaanse GameSpot en Amazon zijn weer nieuwe pre-orders aan het aannemen.

Nederlandse retailers als Bol.com, Wehkamp.nl, MediaMarkt.nl of Amazon.nl hebben vooralsnog niets laten weten. Nu het bekend is dat Amerikanen meer consoles hebben gekregen is het een kwestie van tijd dat Europa ook aan de beurt komt.

PS5

PS5 Digital Edition

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws