dinsdag, juni 18, 2024
HomeGamingPS5 vanaf 19 november verkrijgbaar in Nederland

PS5 vanaf 19 november verkrijgbaar in Nederland

Sony heeft zojuist tijdens het PlayStation 5 Showcase-event de releasedatum en de prijs van de PS5 Digital Edition en de PlayStation 5 met fysieke discdrive bekendgemaakt. De PS5 wordt op 12 november uitgebracht in de VS, Japan, Canada, Mexico, Australië, New Zeeland en Zuid-Korea.

PS5 release

Helaas hoort Nederland niet thuis in de eerste landen waar de PlayStation 5 wordt gelanceerd. Nederland en de rest van de wereld moet helaas een weekje langer wachten op hun next-gen console. De PS5 wordt op 19 november officieel uitgebracht in Nederland en de rest van de wereld.

PS5 prijs

Nu we weten dat we ruim twee maanden moeten wachten op de PlayStation 5 kunnen we alvast beginnen met sparen. De PS5 is namelijk 100 euro duurder dan de Xbox Series S.

De PS5 Digital Edition heeft een prijskaartje van 399,99 euro gekregen en de PS5 met fysiek discdrive gaat voor 499,99 euro over de toonbank.

Microsoft maakte vorige week bekend dat de Xbox Series X en de Xbox Series S vanaf 22 september te pre-orderen is en vanaf 10 november in de winkelschappen zal liggen. De Xbox Series S heeft een prijskaartje van 299 euro en de Xbox Series X gaat voor 499 euro over de toonbank.

PlayStation 5

PS5 Digital Edition

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments