zondag, juni 23, 2024
HomeSmartphoneMeer informatie over de iPhone 12

Meer informatie over de iPhone 12

Eerder deze week kondigde Apple tijdens het Times Flies-event onder meer twee nieuwe iPads en nieuwe Apple Watches aan. De iPhone 12 was fysiek niet aanwezig, maar het Amerikaanse bedrijf kondigde twee dingen die ook voor de nieuwe iPhones gelden.

A14-Bionic chip

Normaal gesproken introduceert Apple zijn gloednieuwe chips tijdens de onthulling van een nieuwe iPhone. Gezien deze een vertraging heeft opgelopen is het dit jaar de eer aan de iPad Air 2020.

De nieuwe Apple A14-chip is volgens het Amerikaanse bedrijf 40 procent sneller dan de huidige chips. Met de 4-core GPU, de 16-core Neural Engine en de gloednieuwe machine-learning accelerators, hebben we zonder twijfel kennisgemaakt met de processor die in de iPhone 12 zal zitten.

Geen oplader

Er gingen al enige tijd geruchten dat er geen oplader meer in de doos van de iPhone zou zitten. Dit blijkt nu te kloppen. Apple maakte tijdens het event bekend dat de nieuwe Apple Watch Series 6 zonder oplader wordt geleverd.

Apple levert enkel een oplaadkabel bij de Apple Watch, omdat de meeste mensen meerdere opladers in huis zouden hebben. Dit zou volgens Apple slechts zijn voor het milieu en volgens mij goed voor de zakken van Apple. De USB‑C-lichtnetadapter van 18W kost 35 euro en dit betekend extra winst voor Apple. De kans is groot dat Apple deze sneaky trucje ook bij de iPhone 12 gaat flikken.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments