vrijdag, juli 19, 2024
HomeGamingNintendo Switch Online heeft meer dan 26 miljoen abonnees

Nintendo Switch Online heeft meer dan 26 miljoen abonnees

Nintendo Switch Online heeft inmiddels meer dan 26 miljoen klanten. Aan het begin van het jaar stond de teller nog op 15 miljoen abonnees. Volgens het Japanse bedrijf is de explosieve groei te danken aan de game Animal Crossing: New Horizons.

Nintendo Switch Online

Sinds januari heeft de online dienst Switch Online maar liefst 11 miljoen nieuwe abonnees weten te strikken. Voor Nintendo is een online dienst nog relatief nieuw, terwijl die bij concurrenten als Xbox en Playstation al zijn ingeburgerd.

Nintendo Switch-gebruikers kunnen met Switch Online onder meer toegang krijgen tot alle online diensten in hun Nintendo Switch-games.

Naast Animal Crossing: New Horizons zou ook het succes van games als Super Smash Bros. Ultimate en Pokémon bij de groei van het aantal Nintendo Switch Online een rol spelen.

Het lentekwartaal was voor het eerst dat Nintendo meer digitale games verkocht dan op cartridges. Dat komt waarschijnlijk door het coronavirus, waardoor mensen massaal games wilde spelen terwijl veel winkels dicht waren.

Nintendo Switch Online 3 maanden

Nintendo Switch Online 12 maanden

Nintendo Switch Online Familie Lidmaatschap 12 maanden

Heb je nog geen Nintendo Switch in huis? Neem dan even een kijkje naar dit artikel met alle beschikbare Nintendo Switch bundels en acties op een rijtje.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments