donderdag, juni 20, 2024
HomeDealsXiaomi Redmi Note 8T - 128GB Dual-Sim - van €195 voor €99

Xiaomi Redmi Note 8T – 128GB Dual-Sim – van €195 voor €99

De Xiaomi Redmi Note 8T maakt van jou het stralende middelpunt. Dit kun je realiseren dankzij de intelligente quad-camera op kleurrijke glazen behuizing. Of je nu fotografeert bij veel of weinig licht, of video’s van professionele kwaliteit maakt; de 48-megapixelhoofdcamera zorgt ervoor dat al jouw beelden opvallen.

Xiaomi Redmi Note 8T

Ook wanneer je op zoek bent naar een ander perspectief helpt deze Xiaomi-fotophone jou op weg. In het vierdelige camerasysteem zitten ook camera’s met een macro-, diepte- en ultrawijdhoeklens, zodat jij alles op beeld vastlegt.

Door zijn grote batterijcapaciteit van 4.000 mAh kun je gerust een dag met jouw Redmi Note 8T doorbrengen. Dit doet hij overigens in samenwerking met de slimme octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon-chipset en het 4GB-werkgeheugen.

Als laatste is deze Note 8T van Xiaomi voorzien van een nagenoeg randloos Full HD+-Dot-Drop-display van 6.3 inch. Wat je ook kijkt of leest: door zijn slimme functies en hoge schermratio wordt jouw kijkervaring naar een hoger niveau getild. Ook in de kleine notch van dit toestel vind je een frontcamera terug voor het maken van selfies en vlogs.

De Xiaomi Redmi Note 8T is bij Media Markt tijdelijk verkrijgbaar voor 99 euro!

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments