woensdag, juni 19, 2024
HomeGamingInhoud van PlayStation 5 doos bekend

Inhoud van PlayStation 5 doos bekend

Sony heeft gisteren de stilte verbroken en laten weten een PlayStation 5 Showcase op 16 september te organiseren. “Voordat de PlayStation 5 uitkomt, willen we nog één keer de PS5-games tonen die bij release en daarna uitkomen”, aldus Sony.

PlayStation 5

Woensdag 16 september om 22:00 uur Nederlandse tijd begint de presentatie. Naast verschillende games gaat Sony vermoedelijk de prijzen en de releasedatum van de PS5 en de PlayStation 5 Digital Edition bekendmaken.

Eerder deze week verscheen op Amazon.nl en Amazon.de een speciale PS5 Wall Mount. Met deze PS5 accessoire kan je straks je gloednieuwe PlayStation 5 aan je muur hangen. De releasedatum van de wall mount is 19 november. Logischerwijs zal een speciale accessoire op dezelfde dag als de console uitkomen.

De PS5 komt in twee smaken; een variant met een fysieke discdrive en een digitale versie. Beide consoles zouden volgens insider ZhugeEX met een standaard worden geleverd waarmee de gameconsole zowel horizontaal als verticaal kan worden gepositioneerd.

De PS5 prijs en releasedatum is vooralsnog niet bekend, maar we weten wel wat er allameel in de PlayStation 5 doos zit. Zowel de PlayStation 5 met diskdrive als de digitale versie krijgen precies dezelfde inhoud.

PlayStation 5PlayStation 5 Digital Edition
ModelnummerCFI-1015ACFI-1015B
InhoudWireless DualSene controller
825GB SSD
Standaard
HDMI kabel
AC power adapter
USB-kabel
Handleiding
Astro’s Playroom geïnstalleerd
Wireless DualSene controller
825GB SSD
Standaard
HDMI kabel
AC power adapter
USB-kabel
Handleiding
Astro’s Playroom geïnstalleerd
RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments