Honor kondigt drie nieuwe laptops aan; MagicBook Pro, MagicBook 14 en MagicBook 15

Honor, dochterbedrijf van Huawei, heeft drie nieuwe MagicBook-laptops geïntroduceerd; de MagicBook Pro, de MagicBook 14 en tot slot de MagicBook 15. Alle drie de laptops zijn uitgerust met een AMD Ryzen 5-cpu uit de 4000-serie.

MagicBook Pro

De Honor MagicBook Pro is de hoogst gepositioneerde model. De laptop beschikt over een 16,1-inch IPS-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels. Onder de motorkap is de MagicBook Pro voorzien van een AMD Ryzen 5 4600H-cpu en gebruikt het de geïntegreerde Vega 6-gpu van de Ryzen 5.

Verder is de laptop voorzien van drie USB 3.2-aansluitingen van het type-a. In de aan/uit-knop is er een vingerafdrukscanner en in het toetsenbord is er een pop-up webcam verwerkt.

De MagicBook Pro is inmiddels verkrijgbaar in verschillende Europese landen. Een variant met 16GB ddr4-geheugen en 512GB SSD-opslag kost 900 euro.

MagicBook

De nieuwe MagicBook 14 en MagicBook 15 zijn vergelijkbaar met hun voorgangers. De laptops zijn enkel voorzien met nieuwe en krachtigere hardware. De nieuwe modellen zijn uitgerust met een Ryzen 5 4500-cpu met zes cores en zes threads.

Verder zijn de laptops voorzien van een USB 2.0 en een USB 3.2-aansluitingen van het type-a. In de aan/uit-knop is er een vingerafdrukscanner en in het toetsenbord is er een pop-up webcam verwerkt.

De Honor MagicBook 14 is vanaf 21 september verkrijgbaar en krijgt een vanafprijs van 750 euro voor een variant met 8GB ddr4-geheugen en 512GB SSD-opslag. In oktober volgt de Honor MagicBook 15 met een adviesprijs van 700 euro voor een variant met 8GB geheugen en 512GB opslag.

Het laatste nieuws

Wil je een PlayStation 5 op de releasedatum?

Sony maakte op 16 september de prijs en de releasedatum van de PlayStation 5 bekend. De reguliere PlayStation 5 kost 499,99 euro...

Samsung Galaxy S20 Fan Edition verkrijgbaar vanaf 2 oktober

Samsung heeft tijdens het Unpacked-event bekendgemaakt dat de Samsung Galaxy S20 Fan Edition vanaf 2 oktober in de winkelschappen ligt. De goedkoopste...

iPhone 12-event op 13 oktober en verkrijgbaar vanaf 23 oktober

Apple organiseerde eerder deze maand het Times Flies-event. Tijdens het evenement werd onder meer twee nieuwe iPads en twee nieuwe Apple Watches aangekondigd....

PlayStation Store deal van de week: The Division 2 voor 5,09 euro

In de PlayStation Store is er weer een Deal van de Week te vinden. Deze week is het Tom Clancy’s The Division...

Alle PlayStation Plus aanbiedingen

Verloopt je PlayStation Plus abonnement binnenkort? Dan heb je geluk! Het is namelijk in de aanbieding. Je betaald slechts 49,99 euro voor...

Gerelateerde artikelen