zaterdag, mei 25, 2024
HomeDealsHuawei Sound X Slimme Speaker - van 299,99 voor 229,99

Huawei Sound X Slimme Speaker – van 299,99 voor 229,99

Schud je zintuigen wakker met dubbele Devialet subwoofers van de Huawei Sound X Slimme Speaker. Huawei en Devialet hebben de krachten gebundeld om jou een audiobeleving te geven die je kunt horen én voelen.

Huawei Sound X Slimme Speaker

De Huawei Sound X maakt gebruik van de kracht van Devialet’s Speaker Active Matching (SAM®) -technologie, die het geluid afstemt op de kenmerken van de luidspreker. Dit betekent dat de dubbele subwoofers geluidssignalen natuurgetrouw in realtime reproduceren, waardoor je hifi-audio krijgt precies zoals het bedoeld is om te horen. De bas bereikt laagten to 40 Hz, met een piek-amplitude van maximaal 20 mm, zodat je de trillingen kunt zien, horen en voelen.

Onderschat het niet – de Huawei Sound X heeft een krachtiger geluid dan het kleine formaat suggereert. De dubbele subwoofers zijn gemaakt van magnetische aardematerialen, waardoor ze de power hebben om enorme trillingen te creëren. Ze zijn ook hypergevoelig en produceren een enorm geluid met minimale stroominvoer, dus de luidspreker zal je wegblazen met zijn geluid, niet met zijn grootte.

Hoe hard je ook wilt, de Huawei Sound X levert tot SPL 93 dB2 aan helder, genuanceerd geluid. De meeste traditionele luidsprekerunits schudden en verliezen kwaliteit bij hoge volumes. Dat is geen probleem voor Huawei Sound X, dankzij Devialet’s Push-Push akoestisch ontwerp. Elk van de dubbele symmetrische subwoofers heft de trillingen van de ander op en onderdrukt zo vervorming bij elk volume.

Met Huawei Sound X beleef je een rijke geluidsomgeving. De luidspreker is uitgerust met zes krachtige tweeters die ons Huawei Sound-algoritme gebruiken om een verbluffend surround-geluid te produceren, waardoor een enorm ruimtelijk gevoel ontstaat. Elke tweeter is individueel ontworpen voor een optimaal geluid en samen verhogen ze de frequentie van de luidspreker tot wel 40 Khz.

De Huawei Sound X Slimme Speaker is tijdelijk in de aanbieding in de Huawei Store. Met promotiecode ASOUNDXPROMO5 krijg je maar liefst 70 euro korting en betaal je slechts 229,99 euro!

Verder kan je ook een combideal maken. Als je de Sound X slimmer speaker aanschaft kan je bijvoorbeeld de Huawei WATCH GT 2 erbij kopen voor 29,99 euro. Of voor de Huawei Watch GT 2e betaal je slechts 16,99 euro. Tot slot heb je nog een derde deal met Huawei FreeBuds 3 voor maar 17,99 euro.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments