woensdag, juni 19, 2024
HomeDealsDagdeal: Antgamer M34G5Q 34" Ultra Wide QHD 100Hz HDR10 Monitor - van...

Dagdeal: Antgamer M34G5Q 34″ Ultra Wide QHD 100Hz HDR10 Monitor – van €479 voor €359,95

Weer gesniped door die Widow of ARX-50? Ge1-v-1’d door die (*%$*^ Yasuo mid? Geroflstompt door Ryu? Niet meer staren naar dat kleine schermpje en tijd om je monitor te upgraden. Misschien handig om wat te vertellen over specs voordat we je ermee doodgooien!

Antgamer M34G5Q

Wat dat betekent? 100 Hz houdt in dat deze monitor 100 frames – dus stilstaande beelden – per seconde toont. Stilstaande beelden achter elkaar = bewegend beeld. En hoe meer beelden, hoe vloeiender. Dit is niet hetzelfde als de fps, oftewel frames per second: dit is namelijk het aantal beelden die door je videokaart worden geproduceerd.

Door de 1800R curve beleef je games zoals nooit tevoren. Waar platte monitors twee dimensionaler zijn, zuigt de grotere kijkhoek je in de game. De curve helpt ook om vermoeide ogen te verminderen omdat het precies matcht met de vorm van het oog, zodat jouw ogen zich meer op het gemak voelen wanneer je constant kijkt naar het scherm vanaf korte afstand.

Antgamer M34G5Q

21:9 is breed. Heel breed. Voordeel: een enorme breed blikveld. Je ziet dus veel eerder die schrale camper in een hoekje. Met je oogjes knijpen is sowieso niet nodig, want het scherm is een whopping 34″. Door de QHD technologie zie je scherper dan ooit tevoren. Details mis je niet meer. Nu nog zorgen dat je je flick shots niet mis.

Kleuren ervaar je exact zoals ze bedoeld zijn dankzij het anti-glare VA LED HDR scherm. Door het VA scherm is het contrast glasscherp, door het anti-glare laagje heb je geen last meer van irritante schitteringen. 

Dat is de snelheid waarop de pixels in je monitor van kleur kunnen veranderen. Gebeurt dit te traag, dan krijg je zogenaamde ghosting of motion blur. Niet alle pixels veranderen ‘op tijd’ en jij ziet dus letterlijk een wazig beeld. Niet best als het enemy team je zit te focusen.

Deze Antgamer monitor is ook uitgerust met FreeSync. Afhankelijk van je videokaart past FreeSync de refresh rate aan. Dit voorkomt het zogenaamde ’tearing’ en ‘stuttering’: dat zijn letterlijk halve frames die ertussendoor worden gepompt. Lelijk dus. Dit geldt alleen voor AMD videokaarten en sommige Nvidia kaarten.

Wil je nog meer? Wat dacht je van plenty uitgangen voor je peripherals? Eém inkomende en twee uitgaande 3.0 USB, plus nog een HDMI 2.0 en een HDMI 1.4 ingang én nog een DP poort. Het scherm is gewoon in hoogte verstelbaar en kantelbaar, en door de RGB led achterop de monitor krijg je sfeervol licht, zonder dat het vervelend op je bakkes schijnt.

Bij iBOOD kost de Antgamer M34G5Q 34″ Ultra Wide QHD 100Hz HDR10 Monitor alleen vandaag 359,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments