dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsDagdeal: Microsoft Surface Pro 4

Dagdeal: Microsoft Surface Pro 4

Met de Microsoft Surface Pro 4 haal je een tablet in huis met de prestaties van een professionele laptop. Onder de motorkap een Intel Core i5-processor, 4GB aan werkgeheugen en maar liefst 128GB aan opslag maken deze tablet een vedette uit de Surface-lijn.

Microsoft Surface Pro 4

De Microsoft Surface Pro 4 heeft een 12.3-inch touchscreen met een resolutie van 2736 bij 1824 pixels. Groot genoeg om te werken in Excel, Word of Powerpoint, compact genoeg om hem gemakkelijk mee te nemen. Het gewicht van minder dan 800 gram en de compacte afmetingen (30 x 20 x 0,9 cm) zorgen hier wel voor. Ondanks het kleine formaat slaagt de Surface Pro 4 er wél in nog een USB 3.0-, microSD- én Mini Display-ingang te hebben. 

Krachtig, snel en een uitgebreid geheugen

De Surface Pro 4 heeft dan wel de vormfactor van een tablet, maar de specificaties van een professionele laptop. De Intel i5-processor drijft dit alles aan in samenwerking met 4GB aan werkgeheugen. De 128GB opslag zorgt er intussen voor dat je genoeg ruimte hebt voor al je apps, werkbestanden en favoriete muziek en series. Met de batterijduur van 9 uur hoef je je daarnaast geen zorgen te maken over een tablet die halverwege je film uitvalt.

De Surface Pen

Uniek aan de Microsoft Surface Pro is dat hij geleverd wordt met een Surface Pen. Met deze handige tool leg je eenvoudig je gedachten vast in OneNote, markeer je belangrijke zinnen in een verslag en onderteken je digitale documenten. Een topfunctie is dat de Surface Pro 4 handgeschreven tekst automatisch kan omzetten naar getypte tekst.

Optimale beeldkwaliteit en warm geluid

Zoals gezegd is de Surface Pro 4 uitgerust met een 12.3″ beeldscherm dat een hogere dan Full HD resolutie toont. Naast een haarscherpe weergave is er meer! Zo beschikt de Surface Pro 4 over 2 HD-camera’s (1080p), zodat je ook goede foto’s en video’s kunt maken. De stereoluidsprekers met Dolby-geluidskwaliteit zorgen voor een helder en warm geluid tijdens Skype-gesprekken of wanneer je video’s bekijkt.

Wanneer je op zoek bent naar het beste van beide werelden – een device om mee te werken, zonder die tabletfunctionaliteit te verliezen – dan is de Microsoft Surface Pro 4 jouw machine!

Bij iBOOD kost de Microsoft Surface Pro 4 alleen vandaag 399,95 euro!


(i) Deze tablet is Certified Pre-Owned. Dat betekent dat dit model uitvoerig is getest, een nieuwe batterij en behuizing heeft, en niet te onderscheiden is van de nieuwstaat.

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws