vrijdag, juli 19, 2024
HomeAppsAdobe brengt Photoshop Camera-app uit voor iOS en Android

Adobe brengt Photoshop Camera-app uit voor iOS en Android

Stel je voor dat de magie van Photoshop toegankelijk zou zijn in je camera. De Photoshop Camera-app van Adobe maakt dit nu mogelijk. Adobe heeft namelijk deze nieuwe, intelligente camera-app gratis uitgebracht voor iOS en Android.

Photoshop Camera

De Photoshop Camera-app begrijpt wat de beste lenzen en filters voor je foto’s zijn – nog voordat je ze hebt genomen.

Bekijk verbluffende Instagram-waardige lenzen en camera-effecten die je kunt toepassen voor- of nadat je een foto neemt. Het is heel eenvoudig om achteraf een andere optie te kiezen, zodat het geen probleem is om van gedachten te veranderen. En je kunt je favorieten opslaan, zodat je deze steeds opnieuw kunt gebruiken.

Til je social media feed naar een hoger niveau

Toon je unieke stijl met Photoshop-lenzen die zijn gemaakt door kunstenaars en influencers, zoals Billie Ellish. Plaats je foto’s rechtstreeks vanuit Photoshop Camera – en merk hoe eenvoudig het is om jezelf op verschillende manieren te uiten. #PhotoshopCamera.

Het is echt geniaal

Photoshop Camera zit vol met verbluffende AI-functies waarmee je prachtige selfies, voedsel- en landschapsfoto’s en meer kunt maken. Dankzij snelle correcties, zoals portretten opnieuw belichten en vervorming verwijderen, kun je snel foto’s plaatsen die eruitzien alsof je er veel meer tijd aan hebt besteed.

Download Photoshop Camera voor Android of iOS.

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments