Dit is er allemaal nieuw in Fortnite Seizoen 3

Fortnite is sinds de release in 2017 één van de grootste games ter wereld. Door de jaren heen is er al heel wat veranderd. Om het allemaal nog spannend te houden brengt ontwikkelaar Epic Games regelmatig nieuwe updates uit. Zo is Fortnite Seizoen 3 vandaag gestart. Gokce.tv zet de belangrijkste nieuwe dingen op een rij.

Fortnite Seizoen 3

Epic Games heeft vandaag seizoen 3, dat onderdeel is van Fortnite Chapter 2 uitgebracht. Deze grote update brengt de onderstaande vernieuwingen met zich mee.

Het eiland staat deels onderwater

Het speelveld in Fortnite Seizoen 3 is veranderd. Het eiland is deels overspoeld. Gamers moeten nu het water in om bepaalde locaties op het eiland te bereiken. Ook zijn er nieuwe locaties aan de map toegevoegd, waaronder het drijvende fort Fortilla.

Nieuwe Battle Pass

Een nieuwe seizoen betekent ook een nieuwe Battle Pass. Deze kost 950 V-Bucks en geeft je toegang tot extra’s die de komende periode aan de game worden toegevoegd. Denk hierbij aan dansjes, nieuwe skins en V-Bucks.

Nieuwe voertuigen

Het nieuwe seizoen brengt ook nieuwe voertuigen met zich mee. Je kunt het nieuwe map verkennen met onder meer jetski’s, boten, auto’s en vrachtwagens.

Nieuwe skins en personages

Het eiland staat deels onderwater, dus hebben we nieuwe personages nodig die goed kunnen zwemmen. De meest prominente in de lijst is superheld Aquaman uit DC Comics.

Nieuwe wapens

Seizoen 3 introduceert ook nieuwe wapens. Zo is er een nieuwe krachtige shotgun die zeer handig is op korte afstanden. Naast nieuwe skins voor personages heb je ook tig skins voor je wapens.

Haaien

Onder nieuwe voertuigen konden we ook haaien noemen. Je kunt namelijk een touw aan een haai binden en er met waterski’s achter hangen om snel te reizen. Let wel op dat haaien je ook kunnen vermoorden tijdens het zwemmen.

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen