dinsdag, mei 28, 2024
HomeDealsAanbieding: Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker

Aanbieding: Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker

Deze parel is vernoemd naar een stadspark in Stockholm. En dat willen ze daar horen ook. Laat je niet in de maling nemen door zijn compacte uiterlijk, want in deze Rålis houdt zich een rijke audio-wereld schuil.

Krachtig beestje

Hij is uitgerust met twee 5 W-tellende tweeters en een woofer van 10 W. Daarnaast geniet je door Blumlein’s techniek van een heerlijk rijk ruimtelijk geluid. 

Geluid om te delen

Het zou egoïstisch zijn om deze draagbare parel niet te delen. Zo neem je hem niet alleen eenvoudig overal mee naar toe, maar is het ook mogelijk om je DJ-duty af te wisselen. Het is namelijk mogelijk om met z’n tweeën te draaien vanaf deze Rålis.

Batterij-beuker

Niet alleen de audio van deze Rålis beukt erop los. Ook de batterij dendert als een gek. Zo speel je 20+ uur je favoriete platen en is het daarnaast mogelijk om andere devices op te laden aan de speaker. 

Als ze een heel park naar je vernoemen, of andersom dan ben je een hele grote. En laten de grote der aarde graag nou graag in ’t zonnetje zetten. Scoor ‘m vandaag!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker alleen vandaag slechts 89,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments