woensdag, juli 17, 2024
HomeDealsAanbieding: Ezviz C3WN WiFi IP Beveiligingscamera

Aanbieding: Ezviz C3WN WiFi IP Beveiligingscamera

Kijk je weleens Opsporing Verzocht? En denk je dan ook vaak: “Hang dan geen camera op! Wat kan ik nou zien op deze beelden?!” Dat zul je niet denken als je de beelden van deze Ezviz C3WN met Night Vision tot 30 meter. De C3WN is uitgerust met twee antennes voor een sterke en stabiele wifi-verbinding, hierdoor is de camera overal te plaatsen.

Dé ster van de show

Zelfs als het echt donker is, zie je precies wat er gebeurt. En dat tot 30 meter! De camera schakelt in het donker automatisch over naar zijn nachtmodus. Dit nachtzicht biedt duidelijke en gedetailleerde kleurbeelden tot een afstand van 30 meter. Zo kun je ook ‘s nachts de omgeving van jouw woning, winkel, parkeerterrein, tuin of opslag in de gaten houden.

Direct actie ondernemen: praten of alarm

Dankzij de ingebouwde tweeweg audio kun je niet alleen observeren, maar ook communiceren. Open de gratis Ezviz-app, start de communicatie en bepaal of je een indringer wil wegjagen, wil praten met je collega’s of iets wil zeggen tegen de bezoeker aan de deur.

Eén app voor alles

Met de gebruiksvriendelijke Ezviz-app voor iOS en Android kun je tot vier live videostreams tegelijk bekijken. Als je verbinding wilt maken met andere beveiligingsapparaten van Ezviz, zoals camera’s, sensoren of recorders, voeg je ze simpelweg toe in dezelfde app en gebruik je ze vanuit deze app.

Daarnaast werkt deze ook Ezviz met je favoriete slimme assistenten: Alexa, Google Home en IFTTT.

Smart Home-geschikt

Alle Ezviz wifi-camera’s, waaronder ook deze, zijn geschikt voor Ezviz smart homes. Je kunt deze camera bijvoorbeeld via de A1 alarmhub verbinden met deur- of raamsensoren van Ezviz. Zo breid je jouw beveiliging eenvoudig uit en is alles ook gemakkelijk te beheren met die ene gratis Ezviz-app.

Gratis opslag in eigen beheer

In tegenstelling tot veel andere IP-camera’s kun je de beveiligingsbeelden gewoon gratis en in eigen beheer bewaren. De camera heeft een geïntegreerde sleuf voor een micro-SD-kaart van maximaal 256 GB. Ook scoor je vandaag zeven dagen gratis Cloud Storage. 

Water- en stofdicht

De C3WN heeft een IP66-behuizing. Dit betekent dat de camera water- en stofdicht is en te gebruiken is bij extreme temperaturen van -30°C tot 60°C.

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Ezviz C3WN WiFi IP Beveiligingscamera alleen vandaag slechts 49,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments