Aanbieding: Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker

Deze parel is vernoemd naar een stadspark in Stockholm. En dat willen ze daar horen ook. Laat je niet in de maling nemen door zijn compacte uiterlijk, want in deze Rålis houdt zich een rijke audio-wereld schuil.

Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker

Krachtig beestje

Hij is uitgerust met twee 5 W-tellende tweeters en een woofer van 10 W. Daarnaast geniet je door Blumlein’s techniek van een heerlijk rijk ruimtelijk geluid. 

Geluid om te delen

Het zou egoïstisch zijn om deze draagbare parel niet te delen. Zo neem je hem niet alleen eenvoudig overal mee naar toe, maar is het ook mogelijk om je DJ-duty af te wisselen. Het is namelijk mogelijk om met z’n tweeën te draaien vanaf deze Rålis.

Batterij-beuker

Niet alleen de audio van deze Rålis beukt erop los. Ook de batterij dendert als een gek. Zo speel je 20+ uur je favoriete platen en is het daarnaast mogelijk om andere devices op te laden aan de speaker. 

Als ze een heel park naar je vernoemen, of andersom dan ben je een hele grote. En laten de grote der aarde graag nou graag in ‘t zonnetje zetten. Scoor ‘m vandaag!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Urban Ears Rålis Bluetooth Speaker alleen vandaag slechts 89,95 euro!

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen