Dagdeal: Libratone Zipp 2 Wifi 360 Smart Speaker – €99,95

Tenzij het draadjesvlees is, is alles in het leven wireless beter. En deze Libratone Zipp 2 Smart speakers met 360º sound wordt jouw nieuwste vriendje thuis, die je ook nog eens mee naar buiten kunt nemen!

Play that funky music

Geef je Zipp 2 een mooi plekje. Of zet er nog eentje in de kamer neer voor stereo. Of zet er nog één neer voor surround sound. Of zet er nog een paar in andere kamers neer, want dankzij Apple’s Airplay 2 is dat waanzinnig makkelijk. Met je iOS-apparaat is het besturen ervan een eitje.

Gebruik de SoundSpace Link technologie van Libratone: hiermee koppel je wel 10 speakers aan elkaar. Zo luister je je favoriete tune in elke kamer, van je kelder tot je zolder. Als Marco Borsato het muzikale hart van Nederland is, dan wordt de Zipp 2 het muzikale hart van jou.

Luister je liever iets anders dan Marco? Je stelt heel simpel je favoriete internet radiostations in. Sorry Marco.

Could you zip me up, darling?

Geen reden om je speaker in een hoekje te verbergen omdat ‘ie lelijk is. Het design is precies wat je van de Denen kunt verwachten: strak, subtiel en best sexy. Vraag je je af waar de naam vandaan komt? Het hoesje om de speaker haal je er in een handomdraai af. Wil je vandaag liever een groene speaker? Het is jouw feestje!

Music is all around you

Dit beestje zorgt namelijk voor 360-geluid. Door de verbeterde akoestische reflector gaat dat niet ten koste van de geluidskwaliteit. En ook al is de Zipp 2 nauwelijks groter dan een koffiekan: erin zitten een 4-inch woofer, een 1-inch soft dome tweeter en twee 4-inch low frequency radiatoren verborgen. Vol en helder geluid dus: Wet Wet Wet heeft nog nooit zo goed geklonken.

De kunst van het luisteren

Want ook dat kan hij. Het ‘Automatic Room EQ’-algoritme checkt met de zes ingebouwde microfoons namelijk de akoestische eigenschappen van de ruimte waar de speaker zich bevindt en past de instellingen automatisch aan. Zo heb jij altijd de perfecte sound, waar je ook bent! Via die microfoons bedien je trouwens met je stem de Zipp 2, want Alexa is volledig geïntegreerd in het systeem.

Ook voor vragen over het weer, de voetbaluitslagen of de zin van het leven kun je dus bij je Zipp terecht. Behalve het muzikale hart, wordt deze smartspeaker ook het brein van je huis.

Geen touwtjes

Dus gaan waar je maar wilt: met de Libratone Zipp 2 kun je dat letterlijk nemen. Dit is een speaker die ook van het buitenleven houdt. Dankzij de ingebouwde accu en bluetooth luister je maar liefst 12 uur naar je favoriete muziek buitenshuis. Je neemt hem dus makkelijk mee naar het park of de tuin in. Is de batterij van je telefoon bijna leeg? Sluit ‘m aan op de USB-poort, zo fungeert de Zipp 2 ook als powerbank.

Bij iBOOD kost de Libratone Zipp 2 Wifi 360 Smart Speaker alleen vandaag 99,95 euro!

Het laatste nieuws

Dagdeal: Bitdefender Total Security 2020 (2 Jaar) 10 Apparaten – van 149,99 voor 36,95

Bitdefender Total Security 2020 (acroniem: BITS) is een alles-in-1 beveiliging voor zowel Windows en macOS als iOS en Android. In tijden als deze waarin we...

Dagdeal: Netgear GC110P Cloud Managed Switch PoE – van €170 voor €59,95

Wat is een modern bedrijf zonder zijn data? En zelfs al staat alles veilig in de cloud, dan moet het ook makkelijk...

Maid of Sker vanaf morgen verkrijgbaar voor PS4 en Xbox One

De horror game Maid of Sker verschijnt aankomende vrijdag voor PlayStation 4 en Xbox One. Met realistische 4K-beelden met gameplay gericht op...

Dagdeal: DJI Mavic Air Drone Fly More Combo – van €1172 voor €799,95

Je hebt drones - leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop - en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden...

Gratis PlayStation Plus games voor augustus 2020 bekend

Sony heeft via het officiële PlayStation Blog de gratis PlayStation Plus games voor de maand augustus bekendgemaakt. Vanaf dinsdag 4 augustus kunnen PlayStation...

Gerelateerde artikelen