donderdag, juni 20, 2024
HomeDealsDagdeal: Libratone Zipp 2 Wifi 360 Smart Speaker - €99,95

Dagdeal: Libratone Zipp 2 Wifi 360 Smart Speaker – €99,95

Tenzij het draadjesvlees is, is alles in het leven wireless beter. En deze Libratone Zipp 2 Smart speakers met 360º sound wordt jouw nieuwste vriendje thuis, die je ook nog eens mee naar buiten kunt nemen!

Play that funky music

Geef je Zipp 2 een mooi plekje. Of zet er nog eentje in de kamer neer voor stereo. Of zet er nog één neer voor surround sound. Of zet er nog een paar in andere kamers neer, want dankzij Apple’s Airplay 2 is dat waanzinnig makkelijk. Met je iOS-apparaat is het besturen ervan een eitje.

Gebruik de SoundSpace Link technologie van Libratone: hiermee koppel je wel 10 speakers aan elkaar. Zo luister je je favoriete tune in elke kamer, van je kelder tot je zolder. Als Marco Borsato het muzikale hart van Nederland is, dan wordt de Zipp 2 het muzikale hart van jou.

Luister je liever iets anders dan Marco? Je stelt heel simpel je favoriete internet radiostations in. Sorry Marco.

Could you zip me up, darling?

Geen reden om je speaker in een hoekje te verbergen omdat ‘ie lelijk is. Het design is precies wat je van de Denen kunt verwachten: strak, subtiel en best sexy. Vraag je je af waar de naam vandaan komt? Het hoesje om de speaker haal je er in een handomdraai af. Wil je vandaag liever een groene speaker? Het is jouw feestje!

Music is all around you

Dit beestje zorgt namelijk voor 360-geluid. Door de verbeterde akoestische reflector gaat dat niet ten koste van de geluidskwaliteit. En ook al is de Zipp 2 nauwelijks groter dan een koffiekan: erin zitten een 4-inch woofer, een 1-inch soft dome tweeter en twee 4-inch low frequency radiatoren verborgen. Vol en helder geluid dus: Wet Wet Wet heeft nog nooit zo goed geklonken.

De kunst van het luisteren

Want ook dat kan hij. Het ‘Automatic Room EQ’-algoritme checkt met de zes ingebouwde microfoons namelijk de akoestische eigenschappen van de ruimte waar de speaker zich bevindt en past de instellingen automatisch aan. Zo heb jij altijd de perfecte sound, waar je ook bent! Via die microfoons bedien je trouwens met je stem de Zipp 2, want Alexa is volledig geïntegreerd in het systeem.

Ook voor vragen over het weer, de voetbaluitslagen of de zin van het leven kun je dus bij je Zipp terecht. Behalve het muzikale hart, wordt deze smartspeaker ook het brein van je huis.

Geen touwtjes

Dus gaan waar je maar wilt: met de Libratone Zipp 2 kun je dat letterlijk nemen. Dit is een speaker die ook van het buitenleven houdt. Dankzij de ingebouwde accu en bluetooth luister je maar liefst 12 uur naar je favoriete muziek buitenshuis. Je neemt hem dus makkelijk mee naar het park of de tuin in. Is de batterij van je telefoon bijna leeg? Sluit ‘m aan op de USB-poort, zo fungeert de Zipp 2 ook als powerbank.

Bij iBOOD kost de Libratone Zipp 2 Wifi 360 Smart Speaker alleen vandaag 99,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments