dinsdag, juni 18, 2024
HomeDealsiPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie - van €1069...

iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular actie – van €1069 voor €877,25

De jacht op de iPad Pro 11-inch (2020) kan beginnen! De iPad Pro met WiFi + Cellular kost slechts 877,25 euro bij online retailer Amazon.nl. Op de website van Apple zelf kost het 1069 euro! Maar misschien toch nog even checken waarom je dit pareltje in huis moet halen? De nieuwste generatie iPad Pro (2020) beschikt over het meest geavanceerde mobiele display ter wereld. Het schitterende Liquid Retina-display loopt van rand tot rand en zit boordevol geavanceerde technologie. Dankzij True Tone en ProMotion voelt alles op iPad Pro net zo geweldig aan als het eruitziet.

iPad Pro 11-inch (2020)

De iPad Pro ondersteund Apple Pencil en Smart Keyboard; zo maakt deze nieuwste iPad het mogelijk om nog creatieve en productiever te werk te gaan. Schrijf snel wat notities op met je Apple Pencil, annoteer bestanden en foto’s, en ga meteen creatief aan de slag als je een ingeving hebt. Met het Smart Keyboard typ je op een fullsize toetsen­bord wanneer je er een nodig hebt en vouw je hem daarna weer terug tot een supersterke en lichte cover. Pairen of opladen is niet nodig.

Pro‑camera’s

Door de geavanceerde camera’s, het grote display, de snelle prestaties en de nauw­keurig gekalibreerde sensoren stond iPad altijd al op eenzame hoogte. Met de groothoekcamera en de nieuwe ultragroothoek­camera maak je perfecte foto’s en video’s. En in combinatie met de microfoons van studiokwaliteit en vier speakers kun je zelfs een multicamera­configuratie opzetten om films te maken.

Augmented reality

Op de nieuwe iPad Pro zijn AR-apps nog levensechter. AR-objecten staan direct op hun plek. Door middel van realistische object occlusion kunnen AR-objecten voor of achter voorwerpen in de echte wereld worden geplaatst. De verbeterde motion capture en people occlusion zijn nauwkeuriger dan ooit. En ontwikkelaars kunnen nog meer indruk­wekkende AR‑ervaringen creëren.

Laat de pc ver achter zich

Dankzij de A12Z Bionic-chip is iPad Pro sneller dan de meeste pc-laptops van vandaag. Je doet alles sneller en soepeler, of het nu alledaagse klusjes zijn of veeleisende grafische taken. En de 8-core grafische processor zorgt dat apps en games nog vloeiender en levensechter overkomen.

iPad Pro actie

Bij Amazon.nl kost de iPad Pro 11-inch (2020) 128GB WiFi + Cellular tijdelijk 877,25 euro! Een korting van bijna 200 euro! Dit is een hele mooie aanbieding. Wees er snel bij OP=OP!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments