donderdag, juli 18, 2024
HomeDealsAanbieding: DJI Mavic Air Drone Artic White

Aanbieding: DJI Mavic Air Drone Artic White

Je hebt drones – leuk speelgoed voor op het grasveldje verderop – en je hebt drones: het soort waar je de prachtigste beelden mee schiet en de meest indrukwekkende capriolen mee uithaalt. Dames en heren, de DJI Mavic Air drone valt overduidelijk in die tweede categorie.

Gimbal, camera & slow-motion

Zelden heb je een compacte drone gezien met zó’n geavanceerde camera. De gimbal is 3-assig en beperkt beeldafwijkingen door vibraties tot slechts 0.005º. De camera combineert een 1/2.3″ 12 MP CMOS-sensor met een f/2.8 lens; die laatste heeft een 35 mm equivalent van een brandpuntsafstand van 24 mm, wat resulteert in haarscherpe foto’s en video’s.

Al met al schiet deze drone 4K-beelden met een stabiele 30 frames per seconde bij een snelheid van 100 Mbps. Dát is nog eens netjes. Slow-motion wordt ook ondersteund, met 1080p video’s die worden geschoten met 120 frames per seconde.

Panorama’s, HDR & opslag

Niet alleen schiet je zowel horizontaal als verticaal panorama’s van 180º, maar binnen acht seconden creërt de Mavic Air een ronde panoramafoto van 32 megapixel. Meeslepender worden je beelden niet. Ook helpt de ondersteuning voor HDR, zodat licht en schaduw beter tot hun recht komen dan ooit tevoren.

Waar je dit alles opslaat? Er is 8 GB aan geïntegreerd geheugen aanwezig dat je uitbreidt met een microSD-kaartje. Het exporteren van video’s doe je snel en gemakkelijk via de USB-C poort.

ActiveTrack, QuickShots & SmartCapture

Met het innovatieve ActiveTrack kies je uit 16 bewegende objecten jouw onderwerp zodat de Mavic Air deze blijft volgen. Of je nu een auto, fietser of wat dan ook volgt, deze DJI drone maakt het mogelijk. Met QuickShots laat je met een simpele druk op de knop je drone specifieke bewegingen uitvoeren voor de tofste beelden. Laat je Mavic Air in een cirkel vliegen, als een boomerang bewegen of één van de vier andere patronen en je hebt een one-of-a-kind selfie te pakken!

Dankzij SmartCapture bedien je je DJI ook nog eens met handgebaren. Geef aan of je een foto of video wil, laat de drone bewegen en nog meer; zo heb je perfecte controle over je drone, ook zonder afstandsbediening!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de DJI Mavic Air Artic White Drone alleen vandaag slechts 569 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments