dinsdag 19 maart 2024
HomeDealsAanbieding: Geneva Touring XS Hi-Fi Bluetooth Speaker

Aanbieding: Geneva Touring XS Hi-Fi Bluetooth Speaker

Hij past in je broekzak en trommelt het hele appartementencomplex wakker, als je een beetje je best doet. Voor alle viezeriken: NEE, hij is niet gemaakt van rubber. Aan alle audio-fielen: JA, aan de binnenkant van dat leer zitten inderdaad twee 40 mm drivers én een high performance Class D versterker!

Compacte beuker

Hij is handbag-sized, of broekzak-sized zoals je wil. Hoe ze al dat moois in dat zeer aantrekkelijke jasje hebben weten te stoppen is ons ook een raadsel. Maar het zit er! En hoe lekker is dat. Je platen worden ondersteund door heldere tonen in het hoge en zijn passieve radiator zorgt voor heerlijk volle tonen in het lage. 

Slick bRick

De speaker is gemaakt van aluminium en is bekleed met ecoleer. Deze parel uit je broekzak toveren mag dus gerust een semi-fashion statement genoemd worden.

20 uur!

Een ware luistermarathon. De batterij in de Touring is je tot wel 20 uur van dienst. De bediening is even simpel als het luisteren zelf, dit doe je namelijk met het bedieningswiel op de speaker. Je platen draai je draadloos via bluetooth of ouderwets met een 3.5 mm jack. Pak het groots aan met deze kleine beuker!

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Geneva Touring XS Hi-Fi Bluetooth Speaker alleen vandaag slechts 59,95 euro!

Dit vind je misschien ook leuk

Het laatste technieuws