zaterdag, juni 22, 2024
HomeAppsGek op Warhammer? Speel deze games!

Gek op Warhammer? Speel deze games!

Het razend populaire Warhammer-universum blijft zich uitbreiden. Het is niet langer alleen een fysiek bordspel, maar er zijn inmiddels ook figuurtjes, stripboeken en videogames. En binnenkort zelfs een tv-serie.

Een schitterend, strategisch strijdtoneel
Stuur je troepen het slagveld op om de toren van je tegenstanders neer te halen in Warhammer AoS: Realm War, een van de meest aantrekkelijke Warhammer-games die we ooit hebben gezien.

In deze game moet je zowel de sterke als de zwakke kanten van alle kaart-achtige troepen leren kennen, zodat je precies weet welke eenheid je het beste op welk moment kunt inzetten. Weet je je hoofd erbij te houden en de juiste keuzes te maken? Dan kom jij als winnaar uit de bus.

Realm War stelt je strategisch denkvermogen in realtime op de proef.

Explosieve actie en waanzinnige robots
Ben je eerder het schietgrage type? Dan is Warhammer 40,000: Freeblade misschien meer jouw stijl.

Hier kun je in de huid van een Imperial Knight kruipen en erop los schieten met behulp van je mechanische metgezel die dwars door het vervallen Tarnis stampt. En mocht je de vijanden van dichtbij willen aanvallen, dan kun je natuurlijk ook nog je gigantische Chainsword erbij pakken. Oei!

Richt je vizier op een legioen kwaadaardige wezens in Freeblade.
  • Download Warhammer 40,000: Freeblade (iOS / Android)

Bouw en strijd als een oorlogsveteraan
Warhammer: Chaos & Conquest geeft een Warhammer-achtige twist aan het populaire genre waarbij je grondstoffen verzamelt en het tegen andere spelers opneemt in de strijd om het machtigste koninkrijk.

De game speelt zich af in Warhammers Old World waar jouw taak is om online de strijd aan te gaan met de ene na de andere speler, en zoveel mogelijk grondstoffen en militaire macht in huis te halen. O, en vergeet niet om je fort te verdedigen: iedereen heeft het op je gemunt.

Bouw je rijk op en bestorm het terrein van andere spelers in Chaos & Conquest.
  • Download Warhammer: Chaos & Conquest (iOS / Android)

Gebruik je kaarten verstandig
The Horus Heresy: Legions is een kaartenvechtspel waarin de ene Space Marine het tegen de andere opneemt in het oorsprongsverhaal van Warhammer 40,000.

Dit betekent dat je een legioen moet kiezen, kaarten moet verzamelen en een deck van personages moet bouwen om in te zetten in de strijd met andere spelers. Deze game is absoluut geschikt voor de hardcore strategiefanaten.

Het enige wat je in Legions hoeft te doen, is de juiste kaarten met de juiste vaardigheden op het goede moment neerleggen.
  • Download The Horus Heresy: Legions (iOS / Android)

Duik diep de kerkers in
Warhammer Quest 2 is ook een indrukwekkend strategiespel, maar dit keer speelt het verhaal zich af tijdens de The End Times-periode van het fictieve universum van Warhammer.

Je stuurt net als in andere klassieke turnbased games je troepen direct aan in verschillende stadia met als doel zoveel mogelijk schade aan je tegenstanders aan te richten.

Daarnaast kun je de kerkers verlaten en de prachtige wereld van Warhammer verkennen door dorpjes te bezoeken, spullen te ruilen en opdrachten aan te nemen. Hadden we al gezegd dat het er allemaal waanzinnig uit ziet? Want het ziet er allemaal echt waanzinnig uit!

Het enige wat je in Warhammer Quest 2 nodig hebt, is een ijzersterk plan van aanpak.
RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments