maandag, juli 15, 2024
HomeGadgetsHet is tijd voor UNO!

Het is tijd voor UNO!

Eén is het magische nummer in dit kleurrijke kaartspel.


UNO, wie kent het niet?
 Dit familiespelletje uit 1971 is bijna niet meer weg te denken. Het is eenvoudig, strategisch en leuk voor de hele familie. Dit is hoe de mobiele versie deze geliefde klassieker nieuw leven inblaast:

Het spel is makkelijk te volgen dankzij de kleurrijke, speelse graphics.

Het gaat razendsnel

In UNO draait het erom dat je zo snel mogelijk van je kaarten af komt; hoe meer kaarten je verliest, hoe sneller je wint! De app gaat echter nog een stapje verder: elke speler heeft slechts een paar seconden de tijd om in actie te komen, en dankzij de tijdslimiet van drie minuten blijven potjes snel en spannend. Kaarten die je kunt inzetten, worden elke ronde gemarkeerd zodat je sneller kunt beslissen. Gooi die Reverse-kaart op de stapel en geef de beurt weer door!

Regels zijn er om te breken… of toch minstens flink aan te passen.

Het kan aangepast worden

Waarom zou je altijd maar hetzelfde potje spelen? Maak je eigen ruimte aan in de Fun Room-modus en schakel je vrienden in om met aangepaste kaarten te spelen. Wil je een kaart gebruiken waarmee je in een enkele beurt kaarten van dezelfde kleur kunt dumpen? Jouw wil is wet!

Maak kennis met nieuwe personages en verken het UNO-universum in de Solo-modus.

Speel alleen of met z’n allen!

Wil je alleen spelen? Dat kan. Er liggen altijd meer dan genoeg potjes en toernooien op je te wachten in het speltype Classic en de robuuste Story-modus.

De game is perfect voor twee spelers. Vorm samen een team en ga de strijd aan met twee andere spelers. Maar welk speltype je ook kiest, vergeet niet om op die grote ‘UNO!’-knop te tikken wanneer je nog maar één kaart over hebt!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments