maandag, juli 15, 2024
HomeDealsAanbieding: Apple iPad Pro 10.5" 512GB (2017)

Aanbieding: Apple iPad Pro 10.5″ 512GB (2017)

Wat. Een. Tablet. De iPad Pro 10.5″ is snel, krachtig en uiteraard prachtig ontworpen. Vier luidsprekers, Apple Pencil-ondersteuning, Touch ID en een 12 MP-camera: het moge duidelijk zijn … dit is een technisch hoogstandje.

Apple A10X, RAM & opslag

Deze iPad Pro draait op de Apple A10X, een uiterst krachtige chip met ingebouwde M10-coprocessor. Klinkt spannend, maar wat betekent het nu precies? Nou, bovenal dat hij héél snel is dus. Verder tref je 4 GB aan werkgeheugen aan en een nette 512 GB aan opslagruimte. Zo weet je zeker dat je al je foto’s, muziek en apps gemakkelijk kwijt kan.

Display

De show wordt echter gestolen door het prachtige scherm van de iPad Pro. Het 10.5″ grote retina display heeft een resolutie van 2224 x 1668 pixels, een vingerafdrukbestendige en vetafstotende coating, True Tone-weergave én het nieuwste Multi-Touch subsysteem. Dit houdt in dat je de iPad zowel met je vinger als een Apple Pencil kan bedienen: perfect voor de vormgevers onder ons.

Verder…

Er is echter nog héél veel meer aan deze iPad Pro dat het prijzen waard is: ingebouwde Touch ID voor een veilige gebruiksomgeving, vier luidsprekers voor kristalhelder geluid, een batterij die tot wel 10 uur meegaat en twee bijzonder capabele camera’s voor selfies en vakantiefoto’s. Kortom, deze iPad toont aan waarom ‘iPad’ voor velen gelijk staat aan ’tablet’: beter wordt het niet.

Bij iBOOD oftewel Internet Best Online Offer Daily kost de Apple iPad Pro 10.5″ 512GB (2017) alleen vandaag slechts 599,95 euro!

RELATED ARTICLES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Most Popular

Recent Comments